Dinten dina Sejarah: 11 Januari 1999 M2 Şişhane-Hacıosman Metro

Tanggal dinten januari m sishane haciosman metro
Tanggal dinten januari m sishane haciosman metro

Dinten dina Sajarah
11 Januari 1871 Plovdiv-Burgas jalur disatujuan.
11 Januari 1999 M2 Kandaraan dina Jalur Metro Şişhane - Hacıosman anu dikusunkeun ka torowongan.




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar