Tunnel Karaköy Tunnel Ditutup dina 19 Januari

torowongan karakoy sajarah ditutup dina kompor
torowongan karakoy sajarah ditutup dina kompor

Tunnel Sejarah, anu mawa panumpang antara Karaköy sareng Beyoğlu, bakal ngeureunkeun perjalanan di tanggal 19 Januari kusabab pangropéa sareng perbaikan supados nyayogikeun jasa anu langkung saé pikeun warga Istanbul. Angkutan antara stasiun Karaköy sareng Şişhane Metro bakal disayogikeun ku jasa beus anu dioperasikeun ku Diréktur Jenderal IETT salami jaman nalika garis Tunnel sajarah ditutup.


Terowong sajarah, anu mangrupikeun subway pangkolotna anu kadua di dunya sareng nyambungkeun Karaköy sareng Beyoğlu dina cara anu paling pondok, parantos dilayanan ti 1875. Torowongan kasebut ngangkut ampir 5 juta panumpang taun ka tukang.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar