Kaméra Doméstik Rock Treuk Nyiapkeun pikeun Produksi Serial

Camel Truck Rock Nyiapkeun pikeun Produksi Serial
Camel Truck Rock Nyiapkeun pikeun Produksi Serial

Ahli Usaha Şuayp Demirel di Afyonkarahisar sanggup ngahasilkeun treuk angkutan impian yuswa 22 taun. Kacuali mesin sareng kotak gear, sadaya diproduksi sacara lokal sareng anu disebut "onta kaya, treuk tiasa ngangkut 30 ton kargo. Kementerian Industri sareng Téknologi ogé ngadukung studi anu dilaksanakeun pikeun ngaktifkeun treuk ngamimitian produksi massal.

Turki kamampuhan produksi kalawan sakabeh kontak di A Kamampuhan Nagara

Menteri Industri jeung Teknologi Mustafa Varank, lami pisan, pabrik di Afyonkarahisar'daki pamariksaan, nguji treuk.

Ank Ieu alat anu leres pisan. Kami ahli industriis ngararancang sareng ngahasilkeun ti mimiti. Ragrag kanggo urang bangga nganggoana. Kuring hatur nuhun pisan ka aranjeunna. Turki mangrupakeun nagara nu mibanda kamampuhan pikeun ngahasilkeun sagalana dina kanyataanana. Ajén anu pangpentingna nyaéta urang. Kami nagara gedé 82 juta. Utamana populasi ngora urang seueur bakat dina rasa ieu. ”

Turki diwanohkeun mobil di dunya ogé stressed yén urang nyieun hébat minat Varank, "Lamun Turki percaya kamampuhan pikeun ngahasilkeun sagalana. Salah sahiji conto anu pangsaéna nyaéta nangtung di tukangeun urang

Ngingetan yén Kamentrian na sok bareng para industrialis, Varank nyarios, "Kuring ngucapkeun ieu ka sadaya industrialis urang; investasi dina pangantenan, nyayogikeun produksi, padamelan. Kami sareng anjeun ..

INI TRUCIK INGKEUN SUKIRAN NU TULISAN ATAU NOVA

Truk batu doméstik, anu tiasa ngangkut batu sareng batu anu ageung "digunakeun," saurna pamindahan treuk Varank, pangusaha kulawarga familyuayp Demirel'in anu ngatur mobil ieu kendaraan kalayan hartos sareng upaya masing-masing ditepikeun.

Menteri Varank nyarios: "Aranjeunna parantos ngararancang sareng ngahasilkeun ieu. Kiwari aranjeunna aktip nganggo mina sorangan. Sakabéh kendaraan ieu biasana diimpor tapi aranjeunna sorangan tiasa ngaji. Perusahaan ieu 'Kami ngalakukeunana. Urang Turki ngalakukeun ieu 'saur anjeunna, calik sareng ngahasilkeun, sareng tangtosna, aranjeunna malah hargana murah, bahkan upami henteu ékonomi tina pangusaha ieu hoyong ngahasilkeun éta. 'Dina naon waé, kuring badé ngahasilkeun 20 waktos sataun. Kuring ngajual, kuring ngajual, hayu atuh lirén 'anjeunna saur. Kandaraan anu dianggo kuat pisan sareng nunjukeun kendaraan. Ayeuna nuju di uji. ”

KAMI GAWA ANAK RAKYU HOMEPAGE ING

Saatos lulus ti jurusan rékayasa listrik sareng éléktronik, Demirel mimiti damel sareng bapakna di bengkel panday sarta ngahasilkeun alat pikeun kuari marmer. Diimpor batu na ngimpi pikeun ngahasilkeun truk di Turki anu dipake dina eta saprak 1997, Demirel dina 2019 geus sadar ngimpi ieu.

Usaha lalaki Demirel, kuari gempa, aranjeunna ngahasilkeun mesin, salah sahiji padamelan pangbadagna di ieu karier nyaéta angkutan potongan batu ku treuk, saurna.

Demirel nyatakeun yén usaha transportasi ieu parantos dilaksanakeun kalayan treuk impor dugi ka ayeuna. Orum kuring parantos ngusahakeun treuk ieu ti saprak 1997 sareng ti saprak mimiti kuring mimiti nyieun bagian cadang sacara serius. Kuring mutuskeun pikeun ngawangun treuk dina Januari 2011, sareng dina 2019 Oktober 29, kuring ngawangun waé. Sumber daya manusa sami, sumber téhnologi anu kuring anggo sami. Dibandingkeun treuk klasik anu sanés, éta mangrupikeun kendaraan anu teu aya gagal. Éta tiasa damel di salju, hujan, leutak sareng lereng. Kuring mutuskeun pikeun ngalakukeun ieu kusabab éta mangrupikeun alat strategis anu peryogi pisan. Kami parantos hasil dina cuti ieu Allah. Kami ngalakukeun sareng jalma-nagara di nagara ieu. ”

AUTOMATIK FULL 6 GEARBOX ADVANCED

Demirel, treuk angkutan batu lokal nyiptakeun pikagumbiraeun anu hébat sareng ngagancangan pagawean pikeun produksi masal, cenah.

Truk, kotak gear 6-laju otomatis anu ngajelaskeun Demirel, supir nyarios yén sagala jinis kanyamanan dikira.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar