Pangangkutan Turki-Sen ngadesek warga Sivas ngaku TUDEMSAŞ

turkas ulasim parantos nyebat anjeun kaluar pikeun ngagaduhan tudemsasa
turkas ulasim parantos nyebat anjeun kaluar pikeun ngagaduhan tudemsasa

Ilker Celikus, Pupuhu Cabang Turk Ulas-Sen, anu ngalaksanakeun tuduhan yén TÜDEMSAS bakal dihijikeun sareng TULOMSAS sareng TUVASAS, saurna: Kami ngajak sadaya warga Sivas pikeun ngaku gapura roti ngalawan kersa TÜDEMSAŞ pikeun dihijikeun sareng anak perusahaan séjén. ”

27.10.2018 tanggal jeung 30578 256 Warta resmi No. 2019 No. kaasup Taunan Program XNUMX Présidén ngingetkeun yén Putusan Présidén dikaluarkeun Çelikus, "diterbitkeun Kaputusan, 'Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) kontraktor mangrupa cabangna Umum Direktorat, TÜDEMSAŞ na TÜVASAŞ; bakal diatur deui pikeun nyangka ekspektasi pasar timbul tina peraturan hukum anu dilakukeun dina sektor karéta api ´. Dina kaputusan anu sami, dinyatakeun yén ÜL TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ sareng TÜDEMSAŞ bakal kumpul dina handapeun hiji hateup pikeun nyangka ekspektasi pasar, kamampuan produksi dianggurkeun bakal dianggo langkung efektif ngaliwatan kolaborasi organisasi sareng kapasitas produksi domestik bakal ditingkatkeun ´. Luyu sareng kaputusan anu nembé diterbitkeun ieu, kami parantos nguping yén karya di tingkat Kementerian diperpancangan. ”

TCDD cabangna TÜDEMSAŞ (Turki Railway Mesin Industri Inc.) uap lokomotif na handapeun ngaran Sivas traction Wagub kalawan tujuan nyieun perbaikan mobil angkutan barang reminiscent diadegkeun dina 1939 Çelikus, "angkutan karéta di paralel kalawan ngembangkeun mobil angkutan barang taun 1953 produksi Dina taun 1975, nami ieu dirobih janten SIDEMAS dina taun 1986 salaku TUDEMSAS. TÜDEMSAŞ Direktorat Jéndral, anu diwangun ku 400 pabrik sareng 3 departemén sareng anu kagungan wewengkon 10 rébu méter pasagi, mangrupikeun gerbang panghasilan pikeun anu hirup di Sivas sareng Sivas, sareng ngagaduhan pentingna dina ékonomi Sivas. Ngagabungkeun organisasi penting ieu sareng perusahaan-perusahaan tambahan séjén, panutupan Direktorat Umum, pengecutan TÜDEMSAŞ, leungitna fungsi sareng turunna volume bisnis bakal nyababkeun panurunan efisiensi bisnis. "

Walikota Çelikus neraskeun pernyataan di handap ieu: TÜ TÜDEMSAŞ Tujuan pikeun nyumbang kana ékonomi nasional ku ngahasilkeun gerbong kelas dunya saluyu sareng téknologi ngembangkeun sareng saluyu sareng téknologi ngembangkeun sareng ngarobih struktur TÜDEMSAŞ kanggo nyumponan pasar. penghapusan judul organisasi ieu salaku Diréktur Jenderal bakal nyababkeun Investasi dilakukeun ka TÜDEMSAŞ sahingga ka Sivas; Éta kanyataan anu teu bisa dibantah yén pagawean bakal ngirangan sareng nyababkeun pangangguran ningkatkeun. Dumasar alesan ieu, urang, salaku Türk Ulasim-Sen, nungtut ngalaksanakeun Investasi anu diperyogikeun pikeun TUDEMSAS, pikeun ningkatkeun volume bisnis, ningkatkeun kapasitas produksi rumah tangga sareng janten organisasi anu ngagaduhan anu nyarios dina pasar sorangan, kalayan ngantunkeun lamaran na handapeun hiji hateup anu saméméhna teu hasil. . Dina kontéks ieu, kami ngajak sadaya Sivasites ngadukung panto roti ngalawan kahayang TÜDEMSAŞ pikeun dihijikeun sareng anak perusahaan sanésna. "(di Sivasira)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar