TÜVASAŞ 20 Pengumuman Kontrasi Lisan Kontruksi Lisan

touvasas pelengkap pengumuman ujian lisan pengumuman
touvasas pelengkap pengumuman ujian lisan pengumuman

Turki gerbong Industri Corporation (TÜVASAŞ) 20 hasil Kontinyu The lotre notaris pikeun asupan Buruh tina Ngalamar jeung calon na dokumén prioritas dina daptar mulya anu ngabogaan hak pikeun nyandak ujian lisan jeung earn calon nyandak ujian lisan kalayan daptar anu teu cocog calon ka caleg dina daptar cagar bakal disebut gantina Pengumuman anu dipasihkeun dijelaskeun di handap.


Dina jero kerangka régulasi Perda Aturan Prinsip sareng Prinsip anu Terpasang dina Ngalaksanakeun Gawé pikeun Institusi Umum sareng Organisasi, 18.12.2019. 23.12.2019 antara 20 (dua puluh) pikeun rekrutmen Turki Association Usaha (Teo) ngumumkeun yén ngarah nepi ka na ngaliwatan gambar tina kavling dijieun saméméh hiji notaris dina 30 pikeun profesi dieusian dina pengumuman nu. Salaku hasil tina ngagambar seueur, calon anu ngagaduhan hak pikeun ujian lisan parantos ditangtukeun salaku utami sareng ngagantian sareng dipedar dina situs wéb ngeunaan 12/2019/31.

Hasilna ngagambar seueur, dokumen anu diserahkeun ka calon calon dina daptar utama parantos réngsé dina ahir pagawéan dina 03/01/2020. Daptar calon anu berhak nyandak ujian lisan salaku hasil tina pamariksaan dokumén anu dilakukeun ku dewan pamariksaan sareng jalma anu henteu nyayogikeun syarat anu dipikabutuh sareng anu teu cocog kanggo ujian sabab henteu ngirim dokumén, dipedalkeun dina lampiran dina 17/01/2020 (ayeuna).

4 (opat) kali tina posisi kosong anu diumumkeun dina profésional tunduk ku gambar bakal dibawa ka ujian lisan. Nanging, salaku hasil kontrol dokumen anu dilakukeun ku Institusi kami; Pikeun anu henteu nyayogikeun syarat panawaran sareng henteu ngalebetkeun dokumen, para calon anu kirang 4 (opat) kali tina staf kosong anu dinyatakeun, anu kirang ti XNUMX (opat) kali tina posisi kosong anu dinyatakeun, dikirangan ku ngamimitian ti calon dina garis mimiti daptar cagar. Sajumlah calon bakal dibawa ka ujian lisan. Ku cara kieu, cek dokumen bakal dilakukeun ku Institusi urang sateuacan ujian pikeun idéntifikasi calon gantian anu dibawa kana ujian lisan.

Daptar calon calon sareng dokumen anu dipénta sayogi dina halaman Interet Institusi kami (www.tuvasas.gov.t nyaeta) Ieu kalebet dina pengumuman anu judulna salaku Hasilna 31 Gambar Pagawean Kontinyu sareng Dokumén Diperyogikeun dina bagian Berita tanggal 12/2019/20. Tekad tina calon anu bakal dijudulan nyandak ujian lisan tina daptar cadangan sareng karya sareng prosedur anu aya dina ujian lisan bakal dilaksanakeun dumasar kana kalénder ieu di handap. Pengumuman ieu mangrupikeun béwara sareng teu aya iber anu misah bakal dilakukeun ka jalmi-jalmi.

Kanggo Daptar Calon Saha Qualified sareng Gagal Ngiringan Ujian Lisan nganggo Pengumuman Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar