TransportationPark bakal ngadamel penerbangan tambang kanggo Ujian OEF

ulasimpark bakal ngadamel ekspedisi tambahan pikeun ujian aof
ulasimpark bakal ngadamel ekspedisi tambahan pikeun ujian aof

Kocaeli Munisipal Metropolitan Munisipalitas sareng Manajemén Lalu Lintas dina koordinasi sareng TransportationPark, bakal diayakeun tanggal 18 Januari 19 sareng Ujian Terbuka Fakultas Terbuka Terakhir (Akhir) ku nyusun 16 waktos anu béda pikeun nyayogikeun aksés murid ka Umuttepe'ye.

16 BEDANG BEDA KOMPUTER

TransportationPark bakal ngangkut murid tina 16 poin anu béda pikeun Umuttepe. Salila période ujian, siswa henteu ngalaman gangguan dina transportasi kanggo nambihan perjalanan tambahan pikeun Angkutan Pertambangan, siswa bakal tiasa nampi puas. Ekstensi anu dilakukeun dinten Sabtu sareng Minggu; 170, 175, 190, 255, 265, 300, 435, 530, 600, 630, 635, 640, 645, 650.

Jadwalna bakal diayakeun dugi ka 17.00

Baris 10 sareng 755 bakal teras angkat ka penerbangan normal kalayan nomer garis warga, bakal aya aksés ka Umuttepe. Murid-murid bakal nyayogikeun angkutan langsung ka Umuttepe kalayan penerbangan anu bakal diayakeun dugi ka 17.00. Saatos 17.00, nomer garis penyuluhan bakal terus penerbangan normal.

HILANG DENGAN 10 NUMBER SATU 15 MINUT

Baris 10, gigireun stasiun tram (sabeulah stasion beus trem), bakal lumangsung unggal 15 menit. Murid anu bakal nyandak ujian bakal sumping ka stasiun beus ku jalur trem 10 bakal masihan angkot ka Umuttepe kalayan gampang.

PELANGSAAN DAPATKEUN AYA PENTAS

penerbangan tambahan E-Komobiltina kontrol instan. Sagala ukuran anu parantos dilakukeun ku otoritas sateuacanna supaya mahasiswa tiasa ngalaksanakeun ujian tanpa masalah. Ku Siswa E-KomobilBeus anu badé dipariksa sakedap, ku otoritas ogé dipariksa ku kaméra dina-mobil sakedapan tambahan penumpang tambahan dumasar kana kapadetan kaayaan anu bakal dilakukeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar