Lebihan di Ulukışla Boğazköprü Line Km: 55 + 185

baris ulukisla gaduhzkopru dina hasil lembut
baris ulukisla gaduhzkopru dina hasil lembut

Ulukışla Boğazköprü Line Km: 55 + 185'ge Overpass Kontrak Kontrak

Ulukışla Boğazköprü Line Km: 2 + 2019'g overpass with the limit value of TL 617651 and the approximate cost of Turkish State Railways 12.036.838,39nd Region Purchasing Service Directorate (TCDD) with the limit value of TL 17.967.977,59 and 55/185 57 firma parantos ngalebetkeun tawaran sareng ditampi dumasar kana hasil tawaran tender 12.099.952,77 TL MOSTAR YAPI TAAH. In. AND industri. TIC. Nyarita. + REMZİOĞLU KONTEKSI INDUSTRI. TIC. Inc. silih rojong. 9 firma anu milu dina tawaran masrahkeun tawaran sahandapeun nilai wates.

Tender éta nyertakeun ku ngayakeun tur tenaga kerja (kalebet transportasi) sareng karya sanésna Ø 546,24 - Ø 14 mm Thick Ribbed Steel pikeun 32 Ton konkrit. Durasi padamelan nyaéta 350 (tilu ratus lima puluh) dinten kalénder tina pangiriman tempat.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar