Festival Musim Uludağ Bakal Janten Scene Mewarna Pikeun Taun ieu

Usum Usum Uludağ
Usum Usum Uludağ

Festival Uludağ, anu rencanana kanggo anu kaopat taun ieu ku Bursa Metropolitan Munisipalitas, bakal diayakeun di antawis 8-9 Pebruari. Walikota Alinur Aktaş, anu nyatakeun yén organisasi ngajantenkeun rébuan warga taun ka tukang, ngajak sadaya warga 7-70 dugi ka ngiringan sabtu minggu sareng persaingan desain karton, kagiatan sled sareng platform konstruksi imah Eskimo.


nangtukeun visi kahareup Bursa sakumaha pariwisata sarta arah ieu anu kotana ngabogaan sakabéh kaéndahan alam jeung nempel pentingna pikeun organisasi nyorot Metropolitan Municipality, anu mangrupa salah sahiji paling puseur ski penting Turki urang geus pangatur festival usum Uludag. Acara anu diayakeun pikeun kaopat taun ieu, bakal dilaksanakeun di daérah anu aya di gigireun stasion mobil kabel di Uludağ 8nd Development Zone antara 9-2 Pebruari. Warga anu hoyong ngiringan dua dinten pinuh ti kagiatan toboggan ka konstruksi igloo, persaingan kardus sareng acara musik kartun bakal tiasa nyandak tiket kagiatan pikeun nyakup angkutan perjalanan, jasa dahareun sareng inuman. kuring www.uludagkissenligi.co ve kuring www.bursakultur.co alamat internét penyuluhan. Warga anu hoyong sumping kana perayaan sareng kendaraan nyalira tiasa nampi jasa di daérah gratis.

Rapat di puncak

Walikota Alinur Aktas, Festival Usum Uludag, ngadamel pers pers. Ku negeskeun yén aranjeunna netepkeun visi Bursa salaku pariwisata di mangsa hareup, Walikota Aktaş nyatakeun yén aranjeunna ngabagi léngkah-léngkah anu bakal dilakukeun ku arah ieu sareng investasi anu dilakukeun sering ku masarakat sareng bilih Uludağ Winter Festival mangrupikeun salah sahiji organisasi ieu. Festival taun ka tukang, rébuan warga nu papanggih di gempungan teh, kardus kareta lesod kontes desain, kareta lesod acara tur konstruksi igloo platform jeung 7 nepi ka 70 nepi ka sakabeh pamilon Présidén ngingetkeun yén spent sabtu minggu a iwal hate maranéhanana Aktas, "nu usum panggedena Turki sarta olahraga outdoor museur Uludag bakal janten host anu kaopat acara urang taun ieu. Organisasi kalayan sumbangan Bursa Budaya Turisme Promosi, organisasi bakal diayakeun dina 8-9 Pebruari. ”

Kompetisi meunang

Walikota Aktaş nyatakeun yén Festival Musim Uludağ kabuka ka sadaya warga sareng yén kompetisi anu meunang pangajén bakal diatur dina lingkup organisasi. Kontes karton menang-panghargaan sareng kontes acara konstruksi imah Eskimo kuring www.uludagkissenligi.co Walikota Aktaş nyarios üzerinden Warga Urang tiasa tiasa ngiringan dina kompetisi kareta karton. Kompetisi bakal diayakeun dina waktos pangsaéna sareng kategori desain; Dina dua kategori, anu kahiji bakal nampi satengah emas, saparapat emas saparapat sareng emas sapertilu gram emas. " Presiden Aktas, aktivitas pangwangunan Turki igloo bisa dikedalkeun atlit kalawan pendaki ti lisénsi Mountaineering Federation. Walikota Aktaş nyatakeun yén gunung gunung anu ngagaduhan anu tiasa ngabantosan warga dina ngawangun imah igloo. Pikeun anu hoyong nyéépkeun dua dinten pinuh, tikét acara kalebet angkutan perjalanan, jasa dahareun sareng inuman ku mobil kabel. kuring www.uludagkissenligi.co jeung kuring www.bursakultur.co situs wéb anu tiasa dihubungi. Warga anu hoyong milu dina kagiatan sareng kendaraan sorangan bakal tiasa nyandak kauntungan tina kagiatan konstruksi sled sareng eskimo di daérah festival gratis. Kami ngantosan sadayana Bursali ka organisasi kami antawis 8th sareng 9 Pebruari supados nyalabarkeun pikagumbiraeun ieu sareng kulawarga urang. "



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar