Yenikapı Hacıosman Metro Bakal Dina 8 dinten Saptu

yenikapi haciosman subway bakal aya gerbong dina dinten saptu
yenikapi haciosman subway bakal aya gerbong dina dinten saptu

Istanbul Metropolitan Munisipalitas, Istanbul saluyu sareng paménta ti masarakat dina Sabtu M2 Yenikapi - Barisan Hacıosman bakal dilayanan kalayan karéta 8 arah. Komo kapasitas panumpangna bakal ningkat 33 persen.


Metro Istanbul, cabang tina Istanbul Munisipal Metropolitan (IMM), nganalisis analisis kepadatan penumpang dina akhir minggu saluyu sareng paménta ti panumpang. Salaku hasil tina analisa ieu, ditetepkeun yén kapadetan garis M2 Yenikapı-Hacıosman ningkat dina dinten Saptu sareng kapasitasna kedah naék.

Metro Istanbul, anu ngalangkungan langkung ti 2 juta panumpang unggal dinten, nyayogikeun jasa kareta 2 dina jalur M5 salami 8 dinten salami saminggu sareng karéta 4-angkutan dina sabtu minggu.

Kapasitas panumpang bakal nambahan 33 persen ...

Luyu sareng paménta ti warga, kapadetan panumpangna bakal diréduksi ku ngagunakeun karéta 8-mobil dina dinten Saptu sareng layanan anu langkung saé bakal disayogikeun. Aplikasi ekspedisi 8-angkutan akhir minggu bakal dimimitian dina dinten Saptu, 4 Januari 2020.

Kalayan aplikasi ieu dinten Saptu, jumlah kendaraan dina karéta 84 ka 112, panumpang sajam mawa kapasitas 33 persen dina dua arah nambahan ti 34 rébu 200 ka 45 rébu 600'e. Salila poé, 14 karéta bakal ngadamel 190 perjalanan dina hiji arah sareng 40 supir karéta bakal ngaladenan.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar