Diskon Kelas Bisnis YHT Dipiceun

diskon kelas bisnis dina karéta gancang
diskon kelas bisnis dina karéta gancang

TCDD Transport parantos ngahapus diskon kanggo sadaya kelompok guru, murid, cacad sareng karyawan TCDD dina gerbong kelas bisnis, anu sacara umum disukai ku urang bisnis. Panumpang ayeuna tiasa ngarambat dina gerbong ieu ku mayar tikét pinuh.


Haberturk'ten Olcay Aydilek numutkeun wartana, TCDD, gerbong 'kelas bisnis', harga tikét, ogé kualitas palayanan asalna léngkah.

Kalayan taun énggal, TCDD ngeureunkeun réduksiana tina mobil gerbang kelas bisnis ti mimiti peluncuran YHTs.

Diskon anu bakal dihapus dina 3 Januari 2020 nyaéta kieu:

  • 13 persén barudak ngora (umur 26-15),
  • Guru 15 persen,
  • Sahenteuna 12 persén panumpang grup aya 15 persén,
  • 60 persén panumpang antara umur 64-15,
  • Panyekel kartu domestik sareng luar negeri 15 persén,
  • Staf TCDD 20 persén,
  • 7 persén barudak (umur 12-50),
  • 65 persén panumpang yuswa 50 taun sareng langkung.
  • Diskon pikeun jalma cacad

Saatos ngaleungitkeun diskon kanggo YHT sareng gerbong kelas bisnis Ankara-Istanbul, harga tikét sareng tanpa tuangeun sapertos kieu:

  • Sisi Anatolian: Hiji jalma tanpa tuangeun 125, sareng tuangeun 155 TL
  • Sisi Éropa: 140.50 TL per jalma tanpa tuang, 170.50 TL sareng tuangeun.

Ngan diskon perjalanan

Sumber TCDD, gerbong kelas bisnis ngan diskon 15-persen upami mésér tikét bulat, sadaya bagéan kelas bisnis tiasa angkat kalayan mayar harga tikét lengkep, saurna.

Sumber, gerobak sanésna, saur diskon anu aya teruskeun.

Kualitas Jasa Bakal ningkat

Hal éta ogé diajar yén TCDD ogé ngajantenkeun ningkatkeun kualitas palayanan ditawarkeun dina gerbong kelas bisnis. Dina kontéks ieu, panumpang bakal dipasihan cutlery baja tinimbang plastik. Jasa ieu bakal dilayanan dina piring beling. Olahan tender ayeuna keur jalan. Saatos pangaturan ieu, harga tikét kelas bisnis diperkirakeun ningkat dina laju anu tangtu.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar