siap-siap baliseyh énergi
06 Ankara

Ngabéréskeun pikeun Énergi

Dina jero ruang lingkup Proyék Karéta Béntang Ankara-Sivas; Dina 31.01.2020, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun nuluykeun tés sareng masihan komérsial na empan na rel kuli anu terus di antara Büstüeyh sareng Yerköy, anu dimimitian di Izzettin Transformer Center. [Lainna ...]

Penerbangan Akcaray parantos turun ka menit
41 Kocaeli

Akçaray Penerbangan Bina Ka 4 Menit

TransportationPark, cabang tina Kocaeli Munisipal Metropolitan, ngumumkeun yén Akçaray bakal lolos unggal 4 menit salami jam puncak. Penerbangan, anu bakal dimimitian dina Senén, 3 Pebruari, bakal ngaraosan warga kirang ngantosan di stasion. Trem anu bakal maot dina waktos sibuk, [Lainna ...]