Iraha bandara Rize Artvin dibuka?
08 Artvin

Iraha Bandara Artvin Rize dibuka?

Turhan, anu ngadamel pamariksaan dina ngawangun Rize-Artvin Airport, nyatakeun yén aranjeunna ngagaduhan kasempetan ningali proyék-halaman anu aya di kota éta kalayan kunjungan na siang-siang. Nyayogikeun inpormasi ngeunaan padamelan di jalan raya Iyidere-Ikizdere, Turhan, [Lainna ...]

urug di jalan tol samsun
52 Tentara

Urug di Jalan Raya Samsun Ordu

Saatos lumangsungna longsor di lokasi Taşbaşı Mahallesi di sisi basisir Laut Hideung, Munisipal Metropolitan ngamimitian jalan-jalan sacara efektif pikeun muka jalan pas mungkin ku ngalaksanakeun perjuangan anu saé tina menit mimiti kajadian. Tim, tanah sareng [Lainna ...]