website istanbul saluran dibuka
34 Istanbul

Website Kanal Istanbul Dibuka

Présidén Komunikasi ngaluncurkeun halaman wéb na, "Kanalistanbul.gov.tr", anu ngandung detil proyék Kanal Istanbul sareng ngajawab sadaya patarosan. Ngumumkeun yén situs wéb anu namina "Kanalistanbul.gov.tr" anu disiapkeun ku Direktorat Komunikasi parantos dibuka dina Twitter [Lainna ...]