pusat logistik tcdd dilaksanakeun
06 Ankara

Bengkel Logistik Center TCDD diayakeun

Dina jero lingkup "TCDD Logistic Efficiency Imploving System Analysis and Business Model Research Project" dilaksanakeun ku gawé bareng sareng TCDD General Directorate sareng TÜBİTAK TÜSSİDE, "Logistics, ngalibetkeun masarakat, akademi, sareng pamangku kapentingan swasta. [Lainna ...]