béntang ékonomi nampi panghargaan na
35 Izmir

Béntang Ékonomian Nampi Penghargaanna

Anggota suksés Izmir Kamar Perdagangan, Dewan Perusahaan Wilayah Aegean sareng Exchange Komoditi Izmir nampi panghargaan dina hiji upacara anu diayakeun di Balçova Kaya Thermal Hotel. İZBETON A.Ş., salah sahiji mitra kotamadya Izmir Metropolitan, diantara pemenang pangajén. [Lainna ...]

Anak parah parah dina ngawangun konstruksi bawah tanah.
34 Istanbul

Konstruksi Metro Pendik, Dent, 1 beurat 4 luka

Dina pangwangunan jalur metro antara Bandara Sabiha Gökçen sareng Pendik, hiji dokter henteu disababkeun ku alesan anu teu dipikanyaho. Salila kajadian éta, jangkar anu dibawa ku bango murag kana para pagawé. Dina konstruksi terowongan di Pendik Yayalar Mahallesi tina jalur bawah tanah, teu kanyahoan [Lainna ...]


Tudemsas nyandak saratus persén sataun
58 Sivas

TÜDEMSAŞ Shrank 40 Persén di 80 Taun

Présidén Uni Hak Karyawan Angkutan Pengangkutan sareng Railway Abdullah Peker ngungkabkeun yén sadaya kakuatan pulitik henteu peduli dina pengecutan TÜDEMSAŞ ti kapungkur ka ayeuna. ” Peker, dina sékrési pers, ngagentos Pabrik dina kaayaan anu sami di propinsi anu béda. [Lainna ...]