metro bakal diwangun dina rute metrobus
34 Istanbul

Metro bakal diwangun dina Rute Metrobus

Sanaos Istanbul Metropolitan Munisipalitas parantos dina taun sabaraha taun, éta ngaleungitkeun padamelan ngawangun metro dina jalur metrobus, anu teu tiasa dilaksanakeun. 70 rebu panumpang dina hiji arah per jam sapertos dina subway kalayan angkutan roda karét [Lainna ...]