10 nagara anu dikontak pikeun pengiriman mobil lokal

Nagara ngahubungi operator mobil lokal
Nagara ngahubungi operator mobil lokal

Mentri Industri jeung Téhnologi Mustafa Varank, noting yén mobil Turki pikeun kahadean badag, "Ayeuna ngeunaan sahanteuna 10 nagara ti reselling kontak maranéhanana jeung kuring." cenahna.


Lokasina di evaluasi usaha anu di timpahkeun kana mobil ka Varank Turki, ngomong yén kapamilikan ku warga proyék ieu. Mentri Varank, "Turki milik 100 ékosistem mobilitas listrik tina disambungkeun tur kami nyebutkeun, moal ukur dina téhnologi otomotif, kami geus diatur kaluar cara pikeun ngembangkeun teknologi sabudeureun mobil". cenahna.

Gawé di GEMLIK

Varank, Turki urang Mobil prakarsa Grup (TOGG) noting nu neruskeun gawé di Gemlik, "yayasan sahiji pabrik di satengah mimiti taun bakal dipiceun sabab lakukeun tata maranéhanana. Taun ieu deui bakal mawa karya tina titik panungtungan ngeunaan brand mobil kalayan peluncuran tina mobil di Turki sarta kami geus katempo ahir 2022 pasar. " anjeunna nyarios.

PROSES PRE-ORDER

"Kumaha dilarapkeun upami aya status pre-order?" Varank nyatakeun aranjeunna henteu acan ngamimitian prosés pre-order acan. Varank nyatakeun yén perusahaan hoyong ngadagoan peluncuran merek na ku akal ieu sareng nyarios, "Aya puluhan rébu paménta pikeun urang. Saha anu hoyong mésér mobil, anu hoyong damel di mobil, saha waé anu hoyong nyumbang kana mobil, anu hoyong ngahasilkeun hiji sisi, anu hoyong janten sudagar ... Ayeuna, aranjeunna parantos ngahubungi kuring ngeunaan dealer ti paling saeutik 10 nagara. Kuring malah teu cacah jalma anu ngahubungan perusahaan. Aya sih ni'mat. Urang henteu kedah ngajantenkeun warga nagara urang. Kami teruskeun usaha pikeun nyumponan kahadéan ieu sacara hadé. " kapanggih dina katerangan.

KAJIAN DEALERSHIP

Varank nyatakeun yén nungtut panawaran muncul ti nagara Teluk, nagara-nagara Asia Tengah sareng Jerman. Jerman, Turki, diadegkeun ku masarakat sipil dina sambungan kalayan komunitas bisnis is siap asup hiji perjangjian dealership Varank nyebutkeun yen wawakil organisasi, ceuk maranéhna hayang mertahankeun kapentingan ieu hawa mobil.

Harga harga tina mobil

Varank ngawaler patarosan naha harga mobil parantos jelas atanapi henteu, "Teu mungkin pikeun nyatakeun harga dinten ayeuna, tapi babaturan urang ngaku yén aranjeunna yakin yén éta bakal sayogi dina harga saingan di kelasna." cenahna.

Gawéna dina nami mobil

Mentri Varank, ngarujuk kana karya Turki urang dina nami mobil urang "urang neangan ngaran langkung. Nalika kuring ngagaduhan kana prosés ieu, kuring ningali yén éta dicandak sacara profésional. Aranjeunna nyobian mendakan nami anu henteu acan kadaptar sateuacanna. Nalika merek diluncurkeun ka luar negeri, aranjeunna nyobian mendakan nami jalma di nagara éta kalayan gampang ngucapkeun. Aranjeunna nuluykeun kagiatanana pikeun milarian nami anu paling cocog. Kami nyarankeun nami upami aranjeunna naroskeun ka urang. ” Anjeunna nyarios dina wujud.

PERHATOSAN HENTAS

méré informasi ngeunaan studi on Varank stasiun ngecas, jumlah tina ngecas stasion di Turki, ngomong yén dina kaperluan jalma anu miboga mobil listrik. Ngungkabkeun yén prasarana kedah diadaptasi sareng panyebaran mobil listrik, Varank nyarios yén tim di Kementrian Energi sareng Sumber Daya Alam, Kementerian Lingkungan Hidup sareng Urbanisasi, Lembaga Énergi Regulasi Pasar Énergi (EMRA) sareng Kamentrian Perusahaan na Téknologi terus.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar