Iraha kecioren kizilay subway bakal dilayanan kana jasa
06 Ankara

Iraha Keçiören Kızılay Metro bakal dilayanan?

Karéta api bawah tanah AKM-Stasion Karéta Api Beureum, anu bakal nyayogikeun angkutan langsung antara Kızılay sareng Keçiören, direncanakeun réngsé taun hareup. Nalika jalur anyar aya kana jasa, warga henteu kedah ngalakukeun hop-on hop-off di stasiun AKM. Kamentrian angkutan sareng prasarana, dipedar dina situs wéb resmi [Lainna ...]