Aplikasi parkomat dilaksanakeun di Mersin
33 Mersin

Aplikasi Parkomat Nuju Hirup di Mersin

Olahan kanggo aplikasi Parkomat, anu diumumkeun ku Déwan Perbandaran Metropolitan sareng disatujuan ku Walikota Metropolitan Munisipalitas Mersin Metropolitan Munisipal Vahap Seçer, ngumumkeun yén maranéhna bakal sadar masalah warga dina milarian tempat parkir. Pebruari [Lainna ...]