14 Juta Penumpang Dipasangkeun dina Airline Januari

juta panumpang dianggo maskapai dina Januari
juta panumpang dianggo maskapai dina Januari

Direktorat Umum Perusahaan Bandara Propinsi ngumumkeun maskapai maskapai, panumpang, sareng angkutan barang pikeun Januari 2020.


Sasuai, dina Januari 2020;

Jumlah pesawat anu darat sareng angkat di bandara; éta nyaéta 67.158 dina garis doméstik sareng 43.473 dina jalur internasional. Jumlah lalu lintas pesawat dilayanan ngahontal 145.072 kalayan overpasses.

bulan ieu, Turki porsi lalulintas panumpang domestik di bandara di sakuliah 7.799.042, lalulintas panumpang internasional éta 6.131.774. Kukituna, total pangunjung lalulintas sareng panumpang transit langsung sadar salaku 13.952.310 dina sasih ieu bulan.

Bandara angkutan barang (kargo, pos sareng koper) lalu lintas; Dina Januari, ngahontal jumlahna 63.247 ton, 211.696 ton di tingkat domestik sareng 274.943 ton internasional.

35.089 RANCANGAN, 5.276.260 PELUANG DIANGKEUN DARI KOMUNITAS ISTANBUL DI JANUARI

Lalu lintas pesawat anu darat sareng angkat di Bandara Istanbul dina Januari Januari 8.370 dina penerbangan doméstik sareng 26.719 dina penerbangan internasional, total 35.089.

Patalimarga panumpang éta 1.263.808 pikeun penerbangan domestik sareng 4.012.452 kanggo penerbangan internasional.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar