Target industri mesin nyaéta mexico
16 Bursa

Target Mesin Industri Mexico

Dina Komite Perolehan Séktoral Dagang dikelompokeun ku Bursa Chamber of Commerce and Industry pikeun ningkatkeun ékspor perusahaan, éta énggal-énggal Méksiko, ékonomi pangageungna anu pangageungna ka-15. BTSO dina organisasi anu diayakeun pikeun sektor mesin [Lainna ...]