Dinten dina Sejarah: 15 Pebruari 1893 Railway Anatolian

Anatolian Railway
Anatolian Railway

Dinten dina Sajarah
15 Pébruari perjanjian konsési kareta api Ankara-Kayseri sareng Eskişehir-Konya disaluyuan ku 1893 Anatolian Railway Company. Saacanna perjangjian ieu, oposisi Jérman ieu dicegah ku ngalakukeun rupa-rupa rapat antara Kantor Luar Jérman sareng Kantor Luar Negeri Inggris. Perancis dibérékeun concessions anyar.
Marschall von Bieberstein, anu bakal sukses nampi konsér Railway Baghdad dina 15 Pebruari 1897, janten duta Jerman ka Jerman sareng tetep dina jabatan ieu 15 taun.
15 Pebruari 1914 Pasatujuan tos dihontal antara Jérman sareng Perancis. Para ayeuna parantos nampi hubungan silih, pangaruh dina Kakaisaran Usmaniyah sareng kasapukan kagiatanana.




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar