Dintenna di Sajarah: 16 Pebruari 1914 tina Kagithane-Tree Line

Dinten ayeuna, dina bulan Pebruari, garisan tangkal kertas
Dinten ayeuna, dina bulan Pebruari, garisan tangkal kertas

Dinten dina Sajarah
16 Pebruari 1914 Konstruksi Garis Kagithane-Agacli dimimitian. Regimen Şömendifer sareng Battalion Buruh Çorlu parantos réngsé dina bulan Juli 1915.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar