2020 FIVB Salju Volley World Tour Erciyes Panggung Pambuka Rapat Rapat

fivb snow volley world tur erciyes panggung bubuka rapat diayakeun
fivb snow volley world tur erciyes panggung bubuka rapat diayakeun

Internasional voli Federation (FIVB) tanggal ku 12 nepi ka 15 Maret 2020, pikeun kahiji kalinya di Turki dina host Kayseri Erciyes ski Center bakal diayakeun pikeun kahiji kalina dina 2020 Salju voli Dunya Tour pasamoan bubuka dilaksanakeun di Ankara.


Pasamoan, Turki voli Federation (TVF) Wawakil Pupuhu Sedat Alper Aslandaş, Kayseri Erciyes Inc. Pupuhu Dewan Dr. Murat Cahid Cıngı, atlit Tim Nasional Wanita Bola Tampar Bola sareng atos Bahanur Gökalp sareng Simge Yalçın.

Dina pidato na, Wakil Pupuhu TVF Aslandaş nyatakeun yén bola voli salju parantos ngagaduhan tempat anu penting dina olahraga usum tiris dina sababaraha taun ayeuna sareng urang sadar rencana anu munggaran pikeun bola voli salju, anu mangrupikeun disiplin énggal, dina taun 2016 kalayan slogan 'Volleyball Di Mana waé'. Dina kerangka ieu, tim kami anu parantos damel di tingkat tim nasional didamel. Kami ngamimitian ngatur organisasi internasional di nagara urang pikeun nyayogikeun promosi sareng atlet atlit. Urang bakal ngatur organisasi dunya anu penting pisan anu mangrupakeun tangga luhur di Erciyes waktos ayeuna. ”

Di Turki saméméhna di Kayseri Erciyes Salju Piala Éropa voli tilu kali eta nu strukturna reminiscent Aslandaş; "The World Tour, anu mangrupikeun undakan luhur taun ieu, bakal ngalebetkeun partisipasi ti seueur nagara dunya. Kami bakal tuan rumah antara 12 Maret 15. Volley salju terus mekar di Éropa sareng Dunya. Éta badé janten cabang Olimpiade ku nyandak tempatna dina Olimpiade Usum. Di Turki, anu diayakeun di Argéntina dina 2020 Dunya Tour di Bariloche ETAB kami geus capé nyokot uleman husus ku FIVB. salju voli di Éropa jeung dunya salaku wisata Turki kami a terus ngatur aranjeunna ti 2019 nagara. nu geus jadi puseur olahraga usum Turki Erciyes, mangka jadi puseur voli salju. Saatos kajadian anu kami teratur di Erciyes, Erciyes A.Ş terus dijalankeun ku mertahankeun pengadilan volley salju, pangatur turnamén antara paguron sareng padagang. Kami hatur aranjeunna ka dieu. patandingan final ti urang tahap Tour Éropa diayakeun di Turki kungsi patepung kalayan fans olahraga ti layar TRT Sport. Tahap Wisata Dunia ogé bakal disiarkeun dina layar Olahraga TRT. Kami hatur kulawarga TRT Spor sakali deui ti dieu. "

Kayseri Erciyes A.Ş. negeskeun yén olahraga usum tiris parantos dilakukeun di Gunung Erciyes, anu mangrupikeun simbol wilayah ieu saloba taun. Pupuhu Déwan Murat Cahid Cıngı; "Kami bakal resep janten host Salju Volley World Tour di Erciyes Ski Center, anu urang parantos ngatur saprak 1960, gaduh sagala jinis prasarana, narik wisatawan asing ti sakumna dunya," saurna.

Tim Bola Tampar Awewe Tim Nasional Tim Gökalp "Bola voli nyaéta cabang olahraga anu pikaresepeun sareng ngahibur. Sanajan sigana hese maén dina salju nalika ditingali ti luar, urang maénkeun kalayan senang. Kami ngagaduhan tempat katilu di Erciyes, anu parantos kami ngahontal dina Eropa. Kami ngarepkeun yén urang bakal meunang medali ku ngalakukeun bagian dina podium ogé dina World Tour. "

Tim Bola Tampar Awéwé Tim Olahraga Atlit Simge Yalçın & ';' Kuring parantos dina Salju Bola Voli Nasional saprak 2019. Nagara urang ngagaduhan iklim anu lumayan pisan pikeun olahraga usum panas sareng usum tiis. Aya derajat anu kami parantos ngahontal di Éropa Caket sateuacan. Dina organisasi ieu anu diayakeun di nagara urang, urang hoyong kameunangan medali ku cara nyandak podium. Salju Volley parantos ngamimitian janten cabang anyar dimana perjuangan na ningkat unggal taun. Formasi ieu, anu mimiti ngamimitian di Éropa, ayeuna parantos dilakukeun di sakuliah dunya. Kami bungah nyandak bagian dina Dunya Tour munggaran di Erciyes ”. diomongkeun salaku.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar