25 9 Kagiatan Operasi rencanana Mimitian Logistik Center di Turki

Turkiyede puseur logistik anu rencanana mimiti kagiatan operasi di handap pikeun u
Turkiyede puseur logistik anu rencanana mimiti kagiatan operasi di handap pikeun u

Turki, puseur logistik pikeun nyetél infrastruktur ékspor $ 1 triliun di proyék nu ngagaduhan dijalankeun. 25 ti 9 pusat logistik rencanana mimiti operasi. 2 pusat logistik, anu pangwangunanna réngsé, siap dibuka.


Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Cahit Turhan ngumumkeun yén sakitar 2019 juta tan kargo diangkut ti pusat logistik taun 1.7. Menteri Turhan ogé negeskeun yén prasarana intermodal bakal ditetepkeun pikeun kecepatan anu nambihan nilai e-commerce sareng pusat logistik.

Turki, ngeunaan 1 triliun dollar dina boga tujuan jangka panjang pikeun nyieun narabas anyar dina widang infrastruktur logistik mun ékspor rojongan. Dina kerangka ieu, pusat logistik parantos ngalaksanakeun misi penting dina infrastruktur logistik berorientasi ékspor. Dina investasi transportasi anu direncanakeun, karéta api janten prioritas dina modeu-mode. Menteri transportasi sareng prasarana Cahit Turhan ngadamel penjelasan khusus ka Istanbul Ticaret ngeunaan status logistik anu ayeuna, numutkeun kriteria anu aranjeunna dilakukeun sareng targétna.

INTEGRASI KA SISTEM ANTARABANGSA

karyana aya dina puseur logistik ti Departemen Perhubungan jeung infrasturktur, Républik Turki dina 2007, Turki Propinsi Kareta api (TCDD) geus ngagagas saluran. Naon kaayaan ayeuna sareng tujuan ayeuna?

Minangka jalan persilangan dina rute antara pusat ékonomi dunya sareng sumber bahan baku, kami parantos damel Investasi anu penting dina bidang transportasi sareng logistik supados nagara urang mangtaun keuntungan ékonomi, politik sareng budaya tina poténsi anu ditawarkeun ku lokasi géografisna. Kitu ogé nagara urang gaduh pangalaman anu penting dina bidang angkutan jalan internasional sareng parantos ngahontal kakuatan pikeun bersaing sareng nagara-nagara sanés di pasar dunya anu saluyu sareng pamekaran anu gancang sareng kamekaranna parantos kasumpingan dina taun-taun ayeuna kalayan struktur armada na, jumlah transkop anu dibawa sareng integrasi anu efektif kana sistem internasional. janten. Ayeuna, pengangkut Turki beroperasi dina géografi anu lega, kalebet Kazakhstan sareng Mongolia di wétan, Portugal sareng Maroko di kulon, Sudan, Oman sareng Yemen di kidul, Norwégia, Swédia sareng Finlandia di belah kalér sareng nyumbang kana perdagangan urang.

AKTIVITI PENGANGKUTAN

Nalika urang ningal gambaran umum, séktor transportasi sareng logistik parantos janten salah sahiji blok dasar dasar ékonomi dunya sareng perdagangan internasional, anu beuki globalisasi sareng terpadu ayeuna. Dina titik ieu, kami parantos nyetél targét pikeun nagara urang janten pusat perdagangan anu penting dina perdagangan internasional. Mimitian ti Cina ngaliwatan Kazakhstan jeung Azerbaijan kana Turki ti dinya disambung ka Éropa, urang sumping ka kantor kami nyoba ngaronjatkeun Koridor Tengah saprak dinten munggaran. Kalayan proyék mega, urang ningkatkeun kauntungan sareng pentingna anu disayogikeun ku koridor angkot ngalangkungan nagara urang. Salaku tambahan, urang ngumpulkeun sadaya modél transportasi dina hiji hateup kanggo ngaréspon paménta transportasi ti Anatolia, Kaukasus, Asia Tengah sareng Cina. Kalayan transportasi dikombinasikeun, kami mastikeun yén kargo diangkut dina unit angkutan tunggal nganggo sahenteuna dua metodeu angkutan tanpa kedah ngamodal. Salaku conto, jalan + rel atanapi jalan + seaway… Ku cara nambihan nilai dina ékonomi nagara sareng angkutan gabungan, urang kéngingkeun angkot anu langkung mirah sareng langkung aman. Pikeun ngembangkeun jinis transportasi ieu sareng nyayogikeun sagala jasa anu diperyogikeun ku industri logistik, kami nerapkeun pusat logistik.

9 PUSAT LOGISTIK KANGGO DUKUKA

Nalika urang ningali tujuan urang; Halkalı (Istanbul), Yesilbayir (Istanbul), Tekirdag (Çerkezköy), Köseköy (İzmit), Filyos (Zonguldak), Bozüyük (Bilecik), Hasanbey (Eskişehir), Gökköy (Balıkesir), Çandarlı (İzmir), Kemalpaşa (İzmir), Uşak, Kakllu, (Kahramanmaraş), Palandöken (Erzurum), Yenice (Mersin), Kayacık (Konya), Kars, Boğazköprü (Kayseri), Karaman, İyidere (Rize), Tatvan (Bitlis), Sivas, Mardin, Habur. Pangwangunan pusat éta direncanakeun. Nepi ka 25, 2019 pusat logistik; Uşak, Samsun (Gelemen), Denizli (Kaklik), Izmit (Köseköy), Eskişehir (Hasanbey), Balıkesir (Gökköy), Kahramanmaraş (Türkoğlu), Erzurum (Palandöken) sareng Istanbul (Halkalı) nempatkeun kana operasi. Pangwangunan pusat logistik Mersin / Yenice sareng Konya / Kayacık parantos réngsé sareng siap dibuka. Wangunan konstruksi tina pusat logistik Kars sareng İzmir / Kemalpaşa terus.

Kamajuan 80 persén dilakukeun dina karya konstruksi pusat logistik Kars. Karya konstruksi tina pusat logistik İzmir / Kemalpaşa ogé dilaksanakeun ku Direktorat Umum Investasi Infrastruktur. Kurang leuwih 9 juta tan kargo diangkut di 2019 pusat logistik dibuka dina taun 1.7. Kalayan perkenalan sadaya pusat logistik, sakitar 35.6 juta ton transportasi tambahan bakal disayogikeun ka industri logistik Turki. Salaku tambahan, 12.8 juta méter pasagi rohangan kabuka, daérah stock, wadahna stok sareng penanganan aréa bakal kaala.

KOMPETIFENNYA NGANGGO

Naha urang tiasa ogé ngamangpaatkeun kaunggulan pusat logistik pikeun ékonomi nagara? Naha pusat logistik peryogi? Naon misi anu di laksanakeun salami e-ékspor sareng e-commerce?

Kalayan kamekaran ékonomi perdagangan dunya, diperhatoskeun yén faktor waktos janten menonjol dina arus barang ti produsén ka konsumen, sareng ngokolakeun angkutan, pusat panyimpen sareng pusat distribusi séhat, ku mangaruhan sektor produksi globalisasi. Dina kontéks ieu, puseur logistik, anu katingali minangka jantung angkutan angkutan modéren sareng anu ngembangkeun angkutan gabungan sareng sadaya sistem transportasi, parantos penting. Utamana, pamekaran perdagangan éléktronik anu penting ningkatkeun pentingna pusat ieu. Puseur ieu ogé nyumbang kana pamekaran transportasi gabungan ku nyumbangkeun poténsi komersial sareng pangwangunan ékonomi di daérah dimana aranjeunna didirikeun, ningkatkeun persaingan di antara perusahaan-perusahaan operasi di daérah ieu. Puseur logistik ningkatkeun daya saing perusahaan transportasi sareng logistik ku cara nganggo sistem logistik langkung éfisién, nalika ngirangan biaya transportasi sareng personel. Utamana dina titik kacepetan anu nambihan nilai kanggo perdagangan éléktronik, infrastruktur intermodal bakal ditetepkeun sarta ogé bakal mastikeun yén pangiriman dialihkeun tina jalan tol ka karéta api sareng seaway.

Éta bakal tiasa ngoptimalkeun ranté logistik, panggunaan treuk, panggunaan gudang sareng organisasi tenaga kerja. Éta ogé bakal nyababkeun kanaékan pinunjul dina sajumlah usaha operator angkutan. Éta baris méré dukungan dina mindahkeun angkutan barang angkat ti luar kota, ngaleungitkeun lalu lintas kota, sareng ngirangan kamacetan sareng kacilakaan. Éta ogé bakal ngadamel kontribusi penting pikeun ngadukung lingkungan sareng pengirangan polusi lalulintas.

KRITERIA PELUPUSAN PUSAT LOGISTIK

Kritéria anu dipikahoyong nalika nangtoskeun pusat logistik?

Urang ngadamel studi penting nalika nangtoskeun faktor-faktor sapertos area sareng ukuran pusat logistik anu bade didirikeun. Mimiti, urang ngidentipikasi lahan sareng prasarana anu cocog pikeun perluasan téknis. Kami nguji lokasi géografis, struktur alam sareng kaayaan pamakean darat. Urang tingali jarak deukeut kana jalur karéta api sareng sambungan kana laut sareng rél, upami aya. Urang nganggap kombinasi modus angkutan sareng kasempetan angkutan intermodal. Jarakna ka OIZ (zona industri anu teratur) di daérah sareng jumlah industri ogé penting pisan kanggo urang. Kami ogé nalungtik kaputusan urbanisasi sareng rencana, rencana pamekaran industri régional, sareng pangwangunan ékonomi lingkungan saharita. Nanging, Perda Jenderal kanggo Peraturan Pengangkutan Angkutan ayeuna nuju nyusun draf "Perda dina Pemilihan Lokasi, Ngadegna, Otorisasi sareng Operasi Pusat Logistik". Kalayan peraturan ieu, ayeuna urang bakal nyayogikeun tata cara pikeun prosedur sareng prinsip ngeunaan pamilihan lokasi, pendirian, otorisasi sareng operasi pusat logistik.

Catetan pertumbuhan kalayan liberalisasi dina karéta api

Operator karéta swasta ngagayuh 2018 juta ton kargo ku rel dina 2.7. Sektor swasta, anu naék kargo dibawa ku rel ka 2019 juta ton taun 4.2, ningkatkeun volume kargo ku 55.5 persén. Ku sabab kitu, bagian tina sektor swasta dina angkutan barang karéta naék 12.7 persen.

Menteri angkutan sareng prasarana Cahit Turhan ogé nyatakeun pernyataan penting ngeunaan program transformasi ti transportasi ka prakték logistik sareng liberalisasi dina angkutan barang karéta api. Menteri Turhan neraskeun waleran kana patarosan ti Ticaret di handap ieu:

SASARAN DI TRANSFORMASI

Peranan naon anu dilakukeun ku puseur logistik dina proyék transformasi ti angkot ka logistik?

Sakumaha dipikanyaho, harga pengiriman barang produk atanapi bahan atah dina sektor industri mangaruhan kaputusan investasi sareng daya saing perusahaan. Ngaronjatkeun poténsi pikeun industri produksi manufaktur tiasa dilaksanakeun ukur ku ningkatkeun kasempetan logistik sareng ngahontal tingkat biaya logistik anu tiasa bersaing sareng dunya. Simkuring gaduh program ieu, ékspor Turki pikeun achieving tumuwuhna tujuan ngembangkeun sustainable, pikeun ngaronjatkeun kontribusina keur poténsi tumuwuhna urang di logistik tumuwuh gancang dina taun panganyarna na urang Tujuan bisa diasupkeun Logistik Performance Index diantara luhureun 15 nagara. Kukituna, dina program éta, urang museurkeun panerapan, palatihan, adat, prasarana sareng ningkatkeun daya saing perusahaan anu beroperasi dina séktor supados ngadamel perencanaan anu efektif sareng efisien dina bidang logistik. strengthening posisi internasional Turki di logistik Jeung program ieu, pangurangan logistik waragad dina total biaya beban produk industri jeung konsumsi ti produk rengse ka pasar, urang Tujuan ka shorten waktu angkot. Puseur logistik mangrupakeun faktor utama dina ngawujudkeun tujuan ieu.

RANCANGAN PELABURAN

Railway ngagaduhan tempat anu penting dina investasi puseur logistik. Naon jalan anu bakal dituturkeun dina investasi karéta api dina periode anu bakal datang? Naon anu bakal dilakukeun pikeun ningkatkeun laju rel dina angkutan barang?

Nyatana, pentingna karéta api dina waktos ieu ageung sareng prioritasna. Kitu ogé, anu Master Plan Logistik pikeun alesan ieu Turki nyaeta diantara nu prioritas sahiji karéta dina Investasi kami antisipasi mode. Najan kitu, urang nyieun rencana investasi pikeun ngaliput modeu séjén. Dina titik ieu, salian ti garis Ankara-Sivas Ankara-İzmir YHT, urang nyiptakeun jalur Gaziantep-Mersin, karéta api Eskişehir-Antalya, Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli. Ogé dina lingkup ieu HalkalıKaréta api -Kapıkule, Karéta api Konya-Karaman-Yenice, Bandara Gebze-Istanbul-Halkalı Jambatan Bosphorus katilu (Jambatan Yavuz Sultan Selim) bakal diwangun dina rute. Stasion Pertukaran Kars, Pusat Operasi Cargo Air, Pelabuhan Filyos, gerbang jalan Laut Laut Hideung, perbaikan kapasitas, electrification, signalization sareng perbaikan kapasitas, ogé OIZs, ku cara ngahubungkeun jalur ka palabuhan sareng fasilitas kritis dina karéta api. urang tambahkeun.

KONGSARI PRAKTOR SEKTOR PRIVATE DENGAN 12.7 PERCENT

Dina taun 2017, 'modél liberalisasi' parantos dilaksanakeun dina karéta api supados épéktip ngagunakeun manajemén sektor swasta. Naon kaayaan ayeuna transportasi angkutan barang? Kumaha cara anjeun ngariksa minat kana swasta?

Direktorat Jenderal TCDD, anu didirikeun saatos liberalisasi, ngagaduhan angkutan barang udut 2019 juta ton taun 29.3, sedengkeun jumlah angkutan angkutan operator karéta api sanés kacatet 4.2 juta ton. Jumlahna aya 33.5 juta ton pengiriman barang karéta api diangkut. Nalika angkutan barang karéta api swasta nyaéta 2018 juta ton taun 2.7, éta 2019 juta ton dina taun 4.2. Bagéan sektor swasta dina total kargo api ningkat tina 9.5 persén jadi 12.7 persen. Angka ieu diperkirakeun ningkat dina taun-taun bakal datang. Nalika bagian tina séktor karéta api angkutan angkutan barang nyaéta 2017 persén di 4.3, laju ieu ningkat dugi ka 2018 persen taun 5.15. Kalayan hasil angkutan beban taun 2019, bagian tina séktor karéta api badé ningkat. Ieu mangrupikeun prosés sareng bakal ngajantenkeun kontribusi penting pikeun séktor kabisat ageung, sapertos penerbangan. Kontribusi ieu bakal nambahan teu ukur jumlah kargo sareng panumpang, tapi ogé kualitas karéta api kami. (İtohab nyaeta)

Turki Railway Logistik puseur Peta


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar