Rapat Konsultan Karéta Api 3 Rapat Konsultasi Diayakeun

Rapat panyalahgunaan diayakeun sareng operator karéta api
Rapat panyalahgunaan diayakeun sareng operator karéta api

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) Railway Railway Kereta operator jeung manajer of Society Sipil Organisasi on 13.02.2020/3/XNUMX di wewengkon Stasiun Kereta Ankara di Aula XNUMX Behiç Ergun patepung di Rapat Permusyawaratan.


Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun, TCDD Taşımacılık AŞ General General Kamuran Yazıcı, Wakil Managers, Heads of Departemen, Managers of Railway Train Operator ngahadiran rapat dimana masalah anu aya hubunganana ngeunaan prasarana karéta api sareng manajemén karéta parantos dievaluasi.

Dina bagian katilu rapat konsultasi anu diayakeun dina April sareng Juli taun ka tukang, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun nyatakeun yén kaputusan-kaputusan anu dicandak di rapat-rapat rapet ditetepkeun, ku kituna nyumbang kana pamekaran séktor karéta api.

Dina silih rapat, tungtutan, saran anyar sareng harepan dikedalkeun.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar