635 Rébuan TL Hukuman kanggo Kapal Nguangan Teluk Izmit

pinalti sarébu TL pikeun kapal ngotoran bay Izmit
pinalti sarébu TL pikeun kapal ngotoran bay Izmit

Kocaeli Munisipal Metropolitan neruskeun karyana pikeun nangtayungan Izmit Bay. Dina kontéks ieu, nalika pamariksaan rutin tina tim pamariksaan lingkungan, éta kapanggih yén kapal bandéra Panama ngagulung balast kotor ka laut. Tim Metropolitan geuwat campur tangan dina kapal anu ngotoran Teluk Izmit.

7/24 Ngalacak


Tim pamariksaan dikaitkeun ka Kocaeli Metropolitan Munisipalitas Dinas Perlindungan Lingkungan sareng Kontrol henteu ngaganggu polusi di Teluk Izmit. Tim anu damel henteu nyarios 7 dinten 24 jam beurang sareng wengi neraskeun pamariksaan rutin bari ngevaluasi unggal iber.

DIRTY BIDENG DENGAN SEA

Departemen Perbandaran Metropolitan Perlindungan Lingkungan sareng Pengawalan Lingkungan ngadeukeutan kapal di palabuhan di distrik Körfez salami pamariksaan. Tim mendakan yén kapal anu dipasang di palabuhan tuang tuang balast anu kotor ka Teluk Izmit. Sampel diperyogikeun dicandak ku tim sareng didenda 635 rébu 614 TL dina kapal anu dingaranan Panama BISKRA.

KONTROL AIRCRAFT DENGAN SEA AIRCRAFT

Supaya ngajaga Izmit Bay beresih, Munisipalitas Metropolitan ngayakeun pamariksaan polusi laut anu timbul ti kapal sareng kapal ku pesawat kontrol laut. Dina lingkup karya saprak 2007, pesawat kontrol laut janten ngimpina kapal-kapal anu ngotoran Teluk Izmit. Luyu sareng protokol anu ditandatanganan sareng Uni Marmara Munisipalitas, Deniz Plane, anu ngaladénan sadayana propinsi Marmara Region, ogé tiasa darat sareng angkat ti Bandara Cengiz Topel.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar