7 Konstruksi Tempat parkir Lot Gebze Modern Lengkep

gundogdu nalungtik taman mobil gebze multi-tingkat modern
gundogdu nalungtik taman mobil gebze multi-tingkat modern

Kocaeli Sekretaris Perwakilan Metropolitan Jéndral Balamir Gündoğdu ngadamel pamariksaan di taman mobil 7 tingkat, anu didamel di pusat distrik Gebze.


Kocaeli Munisipal Metropolitan ngawangun taman mobil 7 tingkat di salah sahiji jalan anu pangsibukna Gebze. Sekretaris Perwakilan Metropolitan Jéndral Balamir Gündoğdu ngadamel pamariksaan di tempat parkir modéren, dimana prasarana dilaksanakeun sareng anu bakal diangkat ku Walikota Kocaeli Metropolitan Tahir Büyükakın dina Maret.

SUMAT ING ROLONGAN

Munisipalitas Metropolitan, anu museurkeun naon waé titik di Kocaeli ngagaduhan masalah lalu lintas sareng ngalaksanakeun karya anu diperyogikeun, terus méréskeun masalah ieu ku parkir di daérah dimana aya masalah. Dina kontéks ieu, Balamir Gündoğdu, Sekretaris Jenderal Metropolitan Munisipaliti, pariksa taman mobil 7-tingkat, anu masih kénéh dijalankeun di pusat distrik Gebze. Salami peneliti, Gündoğdu dipirig ku Wakil Sekretaris Jenderal Mustafa Altay, Kepala Dinas Pengelola Gedong Serkan Ihlamur sareng perwakilan perusahaan. Sekretaris Jenderal Balamir Gündoğdu dibéjaan yén konstruksi taman mobil tos réngsé sareng parah bentang.

Panungtungan tukang anu dilakukeun

Tempat parkir, anu masih dina konstruksi di Gebze Kızılay Avenue, bakal ngagaduhan lahan panggunaan 14 méter pasagi. Nalika pangadinan aspal ayeuna dilaksanakeun di jalan-jalan pedalaman tempat parkir, dimana padamelan diteruskeun kana sadaya lanté, lawuhan bérés parantos réngsé di tempat pedalaman.

497 TAMAN VEHIKEL

Ngémutan yén taman mobil mangrupikeun kabutuhan penting pikeun distrik Gebze, Kocaeli Metropolitan Perda Sekretaris Umum Balamir Gündoğdu; “Distrik Gebze kami mangrupikeun salah sahiji distrik Kocaeli anu pangeusiana. Kami ngawangun taman mobil 7 tingkat pikeun ngajawab lalu lintas sareng masalah parkir anu aya di distrik urang. Taman mobil urang, anu diwangun salaku 3 tingkat bawah tanah, lanté taneuh sareng 3 tingkat normal, bakal ngagaduhan kapasitas 497 kendaraan. "

BUBUKA DI MARKAH

Ngémutan yén tempat parkir dilengkepan téknologi modéren, Sekretaris Jenderal Gündoğdu; "Tempat parkir anu urang yuswa parantos dilengkepan téknologi modern. Hatur nuhun kana sensor di taman mobil, supir urang tiasa ningali lantai anu ngagaduhan jurang dina lawang parkir mobil. Taman parkir urang bakal dikawasa nganggo kaméra 7/24 sareng sistem kaamanan. Di tempat parkir, anjeun bakal angkat ka lantai kalayan dua angkat kalayan kapasitas 630 sareng 800 kg. Salaku tambahan, tempat parkir bakal dilengkepan cahaya anu dipimpin ku generasi anyar, sistem detektor seuneu, sistem alarm seuneu, sistem panyalindungan kilat (rod kilat) sareng sistem generator anu tiasa dianggo dina potongan listrik. Usaha di sadaya lantai parantos réngsé dugi ka seueur. Tim kami badé ngerjakeun lansekap. Mudah-mudahan, bulan Maret, presiden urang Tahir Büyükakın bakal ngamajukeun tempat parkir urang. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar