Aplikasi Parkomat Nuju Hirup di Mersin

Aplikasi parkomat dilaksanakeun di Mersin
Aplikasi parkomat dilaksanakeun di Mersin

Olahan kanggo aplikasi Parkomat, anu diumumkeun ku Déwan Perbandaran Metropolitan sareng disatujuan ku Walikota Metropolitan Munisipalitas Mersin Metropolitan Munisipal Vahap Seçer, ngumumkeun yén maranéhna bakal sadar masalah warga dina milarian tempat parkir. 92 tanaga damel di Parkomat, anu direncanakeun pikeun dilayanan dina akhir bulan Pebruari, dilatih dina alat éléktronik anu tiasa dianggo dina Kongrés Perbandaran Metropolitan sareng Pusat Pameran. Salah sahiji perwira staf karyawan awéwé.

Metropolitan siap-siap pikeun hirup Parkomat


Walikota Metropolitan Vahap Seçer ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngalaksanakeun aplikasi Parkomat pikeun ngaleungitkeun masalah kapadetan lalu lintas di Mersin sareng masalah milarian tempat parkir.

Dina rapat kadua Rapat Déwan Metropolitan Juli Juli diayakeun dina taun 2019, tulisan ngeunaan aplikasi Parkomat sacara unanimously disatujuan ku anggota déwan. Kalayan usul anu diserahkeun di parlemen, diputus yén tempat-tempat anu ditangtukeun ku Majelis Umum UKOME di jalan-jalan, jalan-jalan sareng daérah dina lingkup Munisipalitas Metropolitan bakal dibayar 30% tina pendapatan parkir ka Munisipalitas Metropolitan sareng dioperasikeun ku perusahaan kotamadya tanpa mindahkeun ka pihak katilu.

Salaku tambahan, waragad parkir mérek ditetepkeun salaku "Gratis pikeun 15 menit kahiji, 0 TL pikeun 60-4 menit, 0 TL pikeun 120-7 menit, 0 TL kanggo 180-12 menit, sareng 24 TL kanggo 20 jam". Dina aplikasi bakal dilayanan, jam kerja bakal 08: 00-18: 00 sareng pangmayaran tiasa dilakukeun ku kartu kiridit.

Pengumuman dilakukeun ngaliwat İŞKUR, 92 jalma-jalma sacara mumpuni dikaluarkeun salaku hasil wawancara

Présidén Vahap Seçer nyatakeun yén aranjeunna bakal ngarawat personel pikeun aplikasi Parkomat dina prosés ieu sareng nyarios, "Hayu urang ngalamar. Éta bakal janten komisi urang. Urang bakal digawekeun ku saha waé anu tiasa ngalakukeun padamelan ieu. Urang kedah neraskeun cara ieu sareng jalma-jalma anu leres-leres badé bisnis, anu peryogi éta, paribasa 'Kuring hoyong damel sareng kuring badé mayar artos anu kuring nampi'. " Munisipalitas Metropolitan, anu diumumkeun ngalangkungan İŞKUR pikeun rekrutmen personil pikeun digawé di aplikasi Parkomat, diwawancara 527 jalma anu berhak diwawancara, di antawis 225 aplikasi, dina tanggal 30-31 Januari salami 2 dinten. Salaku hasil tina wawancara, jumlahna aya 27 urang, 65 awéwé sareng 92 lalaki, anu tiasa dijantenkeun nyéwa.

Staf dilatih dina alat anu bakal dianggo

Sarat anu dijudulan dirékrut dina Kongrés Perbandaran Metropolitan sareng Istana Pameran parantos dilatih dina alat téknologi anu bakal aranjeunna anggo dina waktos damel. Dina palatihan, dimana spésifikasi téknis alat sareng kaayaan panggunaan dijelaskeun sacara jéntré, para patugas miluan léngkah anu ditingalikeun sareng alat-alat dina panangan. Numutkeun sistem anu bakal dianggo, personel sareng platform bakal ditetepkeun dina alat. Personilna bakal kéngingkeun kuitansi nganggo piring lisénsi, waktos parkir sareng kode platform dina alat, sareng ngintunkeun kendaraan ka pengalir diparkir.

"Aranjeunna nyarios, 'Anjeun kedah ngadeg 8 jam, tiasa Sadérék?' Sareng saurna," Kuring bakal. "

Tuğba Aytekin, indung kembar, ti 27 staf awéwé miluan pelatihan éta, nyatakeun yén anjeunna sadar kana pengumuman rekrutmen liwat réréncangan, "Kuring parantos milarian padamelan 2-3 taun. Kuring disémbarkeun dina kasempetan babaturan. Saurna 'Anjeun kedah ngadeg 8 jam, tiasa anjeun laksanakeun?' Sareng saur kuring 'kuring bakal.' Abdi hoyong ngahatur nuhun Presiden urang Vahap Seçer, anu parantos masihan diskriminasi positif ngeunaan masalah ieu. ”

"Kami wanoja tiasa ngalakukeun nanaon salami urang hoyong"

Zehra Ölmez taun 20 nyatakeun yén anjeunna sateuacanna damel di industri tékstil sareng di sababaraha toko sareng diterapkeun damel di Parkomat ngalangkungan İŞKUR sareng nyarios, "Kuring ti İŞKUR sabab kuring damel dina tékstil panganyarna. Teras kuring nyumpingan padamelan sapertos kitu, kuring dilarapkeun. Kuring diwawancara dua kali, kuring ditampi. Henteu sanés hal anu awéwé henteu tiasa ngalakukeun sabab éta disebut 'bisnis lalaki'. Kami wanoja tiasa ngalakukeun padamelan upami urang palayanan. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar