Aplikasi Pikeun TEKNOFEST Datang Ka Akhir

Aplikasi pikeun téknologi téh dugi ka tungtungna
Aplikasi pikeun téknologi téh dugi ka tungtungna

Aplikasi pikeun TEKNOFEST, salah sahiji festival penerbangan, ruang sareng téknologi pangbadagna di dunya, diteruskeun. Festival kasebut bakal diayakeun di Gaziantep di luar Istanbul pikeun kahiji kalina taun ieu. Tuntas aplikasi pikeun festival éta bakal diayakeun tanggal 22-27 Séptémber 28 Pebruari.


Turki boga tujuan pikeun ngaronjatkeun daya na dilatih manusa dina sains jeung rékayasa widang TEKNOFEST taun bakal diayakeun di Gaziantep. Dina pésta téknologi, dimana undur-unduran mimiti, taun ieu, tim di 23 kategori anu béda bakal bersaing. Kanggo ngiringan pasanggiri, léngkah tim parangkat tim ditangtukeun janten tanggal 28 Pebruari. Aplikasi kaasup, "www.teknofest.org”Bakal dilakukeun tina situs.

3 Jutaan TANGGUNG JUTA, 4 JUTAWANG TL SUKANG

TEKNOFEST Aviation, Spasi jeung Téhnologi Festival, Turki Téhnologi Tim Yayasan sarta Departemen Industri sarta Departemen Téhnologi di eksekutif, pausahaan téhnologi ngarah Turki urang, publik, organisasi média sarta dikelompokeun jeung rojongan ti universitas. Taun ieu, jumlahna langkung ti 4 juta TL bakal disayogikeun ka tim anu parantos lulus dina peringkat pra-pilihan dina kompetisi. SMP, SMA, tim universitas sareng profésional tiasa ngiringan pasanggiri. Langkung ti 3 juta TL bakal dilélér pikeun tim anu suksés.

BEDAH CATAGORI KOMPETENSI BEDA-BEDA

Beda sareng taun ka tukang, dina lapangan kategori taun ieu, bakal aya Kompetisi Inovasi Biotéhnologi, Kompetisi Teknologi Téknologi Pertanian, Kompetisi Teknologi Lingkungan sareng Energi, Kompetisi Angkutan Cerdas, Kompetisi Teknologi Pangajaran, Kompetisi héliksof, Pertandingan Desain Mesin Mesin.

Kompetisi kanggo murid sakola primér sareng sekundér; Contest Technology for Humanity, Contest Flying Car Contest Car, Contest Technology Education, Contest and Environment and Energy Contest, Smart Transport Contest World Drone Cup, Hack Zeugma, kanggo murid SMA; Teknologi pikeun Kontes Kemanusiaan, Contest Technologies Education, Contest Lingkungan sareng Energi Energi, Contest Transportasi cerdas, Pertandingan Desain Helikopter, Kontes Desain Mobil Flying, Contest Sistem Underwater Unmanned, Contest Rocket, Contest Robotic, Robotaxy - Contest Vehicle Contest Contest, Contest Technologies Pertanian. Kanggo Kompetisi Inovasi Biotéhnologi, Piala Drone Dunya, Hack Zeugma, universitas sareng di luhur; Teknologi pikeun Kontes Kemanusiaan, Lingkungan, Teknik Lingkungan Hidup, Pertandingan Rarancang Mobil Flying, Kontes Teknologi Pariwara, Kontes Angkutan Pintar, Hack Zeugma, Piala Drone Dunia, Pertandingan Sistem Bawah Air Terbuka, Pertandingan Rokét, Robotaxy - Pertandingan Kendaraan Otonomi Penumpang, Pertandingan Teknologi Tatanén. Éta bakal janten wangun Kompetisi Inovasi Biotéhnologi, Efficiency Challenge Vehicle Racing, Kompetisi Vehicle Aman Unmanned, Kompetisi Proyék Siswa Tübitak, Kompetisi Model Satelit, Pertandingan Rarancang Mesin Mesin, Kompetisi Swarga UAV Simédi, Kompetisi Desain Helikopter sareng Hackathon Perjalanan.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar