TÜVASAŞ sareng ASELSAN Bakal Gawé Babarengan pikeun Produksi Karéta Listrik Nasional

Aselsan bakal damel sareng Tuvasas pikeun produksi karéta listrik nasional
Aselsan bakal damel sareng Tuvasas pikeun produksi karéta listrik nasional

Perjangjian ditandatanganan antara TÜVASAŞ sareng ASELSAN, dimana Set Atur Listrik Nasional bakal diwangun dina lingkup '12 Investment Program' diterbitkeun dina 2020 Pebruari 11 sareng disiapkeun saluyu sareng tujuan Rencana Pembangunan Ka-2020. Numutkeun perjanjian ieu, ASELSAN bakal ngahasilkeun alat kritis dina produksi National Train.


Disiapkeun saluyu sareng rencana Pangwangunan anu ka-2020 dina lingkup Program Investment 11; Kusabab 2020, tambahan High Speed ​​Train Siapkeun ti mancanagara bisa didapet na karéta nu diperlukeun susunan Turki gerbong Industri Co. Hal ieu diputuskeun pikeun ngahasilkeun dina (TÜVASAŞ). Luyu sareng kaputusan Présidén Recep Tayyip Erdogan, éta diputuskeun yén TÜVASAŞ, anu ngahasilkeun produksi domestik sareng nasional, bakal ngadukung perusahaan domestik.

Sét Karét Listrik Nasional Rék Rapat Taun Ieu

Hal éta diajar yén ASELSAN bakal ngadukung National Train Train Set, anu réngsé ku desain sareng produksi karya TÜVASAŞ saatos aya pengumuman Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Cahit Turhan, anu nyatakeun yén prototipe Sét Train Sepur Listrik Nasional bakal réngsé dina rel taun ieu. Dina ruang lingkup perjanjian anyar, parantos diajar yén Sét Létik Listrik Nasional ASELSAN bakal ngahasilkeun mesin sareng komponén éléktronik sacara lokal. Ngomong ngeunaan proyék éta, Cemal Yaman, Présidén Cabang Rail-Business Union, nyatakeun: "Dina lingkup investasi umum dina 2020, 45 Sét Train Electric bakal diproduksi ku Diréktur Jenderal TÜVASAŞ. Ieu mangrupikeun investasi anu lumayan pikeun urang sareng penting pikeun masa depan TÜVASAŞ. Abdi hoyong ngahatur nuhun Presiden urang Recep Tayyip Erdoğan pikeun dukungan na sareng Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Cahit Turhan sareng Présidén TÜRK-İŞ GENERAL Ergün Atalay sareng Pangatur Umum T ManagerVASAŞ İlhan Kocaaslan.

TÜVASAŞ teras damel dina rarancang Sepur Listrik Nasional Nasional sareng Doméstik, sareng ayeuna nuju nyiapkeun Milli Tren sareng fasilitas lokal. National Train di pabrik TÜVASAŞ dirancang kalayan awak aluminium sareng tujuanna janten anu munggaran dina fitur ieu. Nyetél 160-kendaraan kalayan laju 5 km / jam kalayan fitur kanyamanan anu luhur dirancang saluyu sareng jarak antar. Salaku tambahan, National Train dirancang pikeun nyumponan sagala kabutuhan panumpang anu ditumpurkeun.

Spésifikasi Téknis Pasang Éléktrik Leres Nasional

  • Speed ​​gancang: 160 km / jam
  • Awak Kandaraan: aluminium
  • Panyimpenan Kareta: 1435 mm
  • Beban Axle: <18 nada
  • Panto luar: Panto Eléktroеханis
  • Pidur Tembok Panto: Panto Eléktroеханis
  • Bogie: Bogie anu disetir sareng bogie non-bogie dina saban kandaraan
  • Kurva Radius: 150 m.pang copelna
  • gauge: EN 15273-2 G1
  • Sistem Pandu: AC / AC, IGBT / IGCT
  • Inpormasi Panumpang: Pa / PIS, CCTV
  • Jumlah Penumpang: 322 + 2 PRM
  • Sistem Lampu: LED
  • Sistem Penyaman Udara: EN 50125-1, T3 Kelas
  • Alatan listrik: 25kV, 50 Hz
  • Suhu outdoor 25 ° C / + 45 ° C.
  • TSI patuh: TSI LOCErPAS - TSI PRM - TSI NOI
  • Jumlah Jamban: Vakum Tipe System WC 4 Standard + 1 Universal (PRM) WC
  • Tarik Paket Bingkai: Gandeng Otomatis (Type 10) Coupling Automatic Semi



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar