Badan Akréditasi Turki Rekrut Pekerjaan anu Dikontrak

Badan akreditasi Turki bakal nyewa staf anu dikontrak
Badan akreditasi Turki bakal nyewa staf anu dikontrak

Ujian pamariksaan lisan sareng staf kontrak bakal dikaluarkeun ka 10 (sapuluh) staf Spesialis Akréditasi Asisten sareng 17 (tujuh belas) Staf Administrasi anu dikontrak di Badan Akréditasi Turki.


Calon anu nyayogikeun syarat aplikasi bakal direngking dumasar kana skor pangluhurna unggal kelompok dina "Éja Informasi Ujian Informasi" di handap pikeun tiap ujian, sareng opat kali jumlah calon anu bakal diangkat ti unggal kelompok bakal berhak nyandak ujian lawang. . Sadaya calon anu ngagaduhan hak milu dina ujian lawang anu bakal diayakeun ku kelompok sareng anu ngagaduhan skor anu sami sareng calon anu terakhir bakal diulem ka ujian.

Calon bakal tiasa nerapkeun ngan ukur salah sahiji kelompok anu ditetepkeun dina "Émbaran Émbaran Ujian Informasi". Upami teu aya seueur palamar sakumaha jumlah calon anu diulem pikeun ujian atanapi upami teu aya calon anu meunang ujian sapertos hasil pengenalan ujian lebet, Otoritas Turki Akréditasi Turki gaduh wewenang pikeun nangtukeun sareng ngadamel perobahan antara kelompok numutkeun staf sareng kaayaan éta.

Tanggal Ujian aplikasi sareng Bentuk Aplikasi

Aplikasi bakal dimulai dina tanggal 13 Pebruari 2020 sareng ditungtungan tanggal 25 Pebruari 2020, di 23.59. Panerapan nyaéta nyaeta tina www.turkak.org.tr Hal éta bakal diayakeun online nganggo tautan "Ujian Akréditasi Spésialisasi Ujian Entri 2020" sareng "Ujian lawang Entri Administrasi 2020" dibuka dina alamat éléktronik. Aplikasi anu dikirimkeun ka lembaga anu ku leungeun atanapi ku postingan moal ditampi.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar