Dinten dina Sajarah: Pébruari 18 1856 kalawan Firman

dinten ieu kalayan edisi réptémber réformasi réformasi
dinten ieu kalayan edisi réptémber réformasi réformasi

Dinten dina Sajarah
18 Pebruari 1856 Ku Edict Reformasi, Nagara Usmaniyah jangji bakal gawé babarengan Westerners sareng hak asing pikeun gaduh harta di lemahna Ottoman.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar