Bursa dihareupeun 2 kota dina 141 taun di jalan macét

Bursa nembé macét dina lalu lintas taun-taun saatos taun ka kota
Bursa nembé macét dina lalu lintas taun-taun saatos taun ka kota

Aplikasi interseksi cerdas sareng usaha widening jalan anu dilaksanakeun ku Bursa Metropolitan Munisipalitas dicerminkeun dina data internasional, anu ngirangan kamacetan lalu lintas. Bursa, anu kota ka-2018 paling dipikaresep di taun 160, rengking ka-2019th taun 208 dina panaliti perusahaan berbasis Walanda anu nyiapkeun macét di dunya.


Walanda Perusahaan téknologi navigasi dumasar kana nu TomTom Data 2019 Indéks Lalu Lintas TomTom, anu didamel pikeun ngabantosan kota-kota di sakumna dunya merangan tantangan mobilitas anu parah, parantos diumumkeun. Drivers, planners kota, pabrik mobil jeung kawijakan statistik sarta informasi ngeunaan jams lalulintas di 6 nagara di 57-makers on 416 buana maturan panalungtikan ieu dibikeun ka 10 kota ti Turki. Sedengkeun kota anu paling seueur kunjungan nyaéta Bengaluru ti India, Tasikmalaya ti Ciamis sareng Bogota ti Kolombia mangrupikeun kota anu paling dipikaresep. Istanbul, dimana kamacetan lalulintas ditetepkeun salaku 2019 persén dina taun 55, janten kota anu paling gempa di India saatos India New Delhi.

Turunna 2 léngkah dina 141 taun

Ankara, dimana kamacetan lalulintas ditangtukeun ku 32 persén, jajaran ka-100 dina daptar, sedengkeun İzmir 134, Antalya 144 sareng Adana dina kaping 180. Diantara kota Turki anu kalibet dina riset, Bursa janten salah sahiji kota dimana palemahan lalu lintas disayogikeun. Lebetkeun data 2017 Indéks Lalu Lintas TomTom salaku kota anu paling dipikaresepna di 67th, Bursa réngking ka-5, ninggalkeun 2018 kota di daptar 93 kalayan lega 160 persen dina lalu lintas. Kasempetan lalu lintas di Bursa taun 2019 ogé nyayogikeun lega 1 persen dibandingkeun taun saméméhna, sareng tumiba ka 208 di kota dunya. Kituna, Bursa parantos ngantepkeun 2 kota di tukang taun 141 anu kapengker sareng janten salah sahiji kota anu ngagentos lalulintas dinten-dinten.

11 Agustus dinten pangalusna

Numutkeun statistik 2019, Bursa ngagaduhan dinten anu paling nyaman dina lalu lintas dinten Minggu, 11 Agustus. Kasempetan paling handap dina pangunjung ayeuna parantos diukur janten 10 persen. Dinten parah panginten taun 2019 parantos diinget dina statistik sapertos Senén, 30 Desember. Sumbawa pangluhurna dinten ayeuna ngahontal 49 persen. Data lalu lintas anu kajantenan dina acara minggu minggu sareng wengi puncak wengi ogé kalebet dina diajar. Sasuai, dénsitas puncak énjing 32 persen, sareng puncak magrib nyaéta 55 persén. Numutkeun data ieu, warga Bursa nyéépkeun tambahan 30 menit kanggo perjalanan 10 menit énjing-énjing sareng tambahan 17 menit énjing.

Ieu mah sakadar mimiti

Data evaluasi data indéks lalu lintas diumumkeun, Walikota Perbandaran Metropolitan Bursa Alinur Aktaş nyatakeun, "Bursa réngking 416th di antara kota-kota anu paling rame dina taun 2019 dina panalungtikan perusahaan téknologi navigasi dumasar Belanda, anu nyiapkeun statistik kamacetan lalulintas kira-kira 208 kota di sakuliah dunya. Kami rangking 2018 taun 160 data anu sami sareng taun 2017th dina data 67. Ieu hartosna: Salaku Bursa, urang parantos ngiringan 2017 kota di sapanjang dunya ti 141 sareng katutup jarak anu penting dina hal lega lalulintas. Éta pikaresepeun kanggo urang pikeun nunjukkeun lega dina lalulintas Bursa ka data internasional. Prioritas kami ogé parangkat transportasi di Bursa. Urang fokus kana aplikasi simpang pinter sareng karya ékspansi jalan. Malah panaliti ieu nyababkeun bantosan penting dina lalu lintas. Nanging, paniliti ieu ngan ukur awal. Urang bakal ningali yén kamacetan di lalu lintas bakal turun deui kalayan simpangan jambatan, jalur sistem rel anyar, penyambungan sistem rel anu aya ka lokasi-lokasi anu tangtu, optimisasi sistem rel. Salaku tambahan, nganggo Pusat Kawalan Lalu Lintas sareng Sistem Pengawasan Éléktronik kami bakal nerapkeun, taman anu salah bakal dicegah sareng pelanggaran gancang sareng pelanggaran cahaya bakal ngirangan. Ku kituna, aliran patalimarga bakal nyepetkeun langkung seueur. "



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar