Samsunspor supporter Isukan Free tram

samsunspor supporter ti tram bébas isukan
samsunspor supporter ti tram bébas isukan

Walikota Metropolitan Samsun Mustafa Demir ngumumkeun yén trem bakal bébas antara 13.30 - 10.00, pikeun fans anu bakal nyayogikeun Yılport Samsunspor - Aktivitas Kegiatan Amed Sportive, anu bakal dimaénkeun tabuh 16.30:XNUMX énjing.


Walikota Mustafa Demir dina akun tieitter resmi na, ”Dukungan pinuh pikeun tim kami dina pertandingan Yilport Samsunspor- Aktivitas Aktivitas Amed, anu bakal dimainkeun dina Rebo, Pebruari 19, tabuh 13.30. Tram gratis pikeun para peminat kami anu nunjukkeun Kartu Passolig, Tiket Kertas, Pas Pesantosan Pas Pesantosan Paspor antara 10.00 - 16.30. Kadieu pertandingan ”.

Catetan: Peminat maén bal Samsunspor anu teu ngagaduhan tikét atanapi bakal mésér di stadion ogé bakal nyandak kauntungan tina FREE.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar