Garis Rumah Sakit trem Kocaeli Kota Diproses kana Rencana

Garis trem rumah sakit kocaeli kota direncanakeun
Garis trem rumah sakit kocaeli kota direncanakeun

Garis trem kanggo diperpanjang ka Rumah Sakit Kota dina Majelis Mocopolitan Kocaeli diolah dina rencana éta. Kamentrian Angkutan diperkirakeun baris ditalian ku Méi


Perwakilan parlemén Kocaeli Metropolitan Pebruari diayakeun rapat parlemén di Leyla Atakan Budaya Center. Dina rapat anu diayakeun dina kaayaan presiden Tahir Büyükakın, rencana palaksanaan garis trem anu diperpanjang ka Rumah Sakit Kota kacatet dina rencana éta. Walikota Büyükakın dibéré idin pikeun nyieun protokol pikeun 500 rébu lira, anu bakal dipasihkeun nalika persetujuan Uni Munisipalitas ka Proyék Asisten angkutan Bebas Barrier-Bebas di Majelis.

Jalur Tram Rumah Sakit Kota, anu bakal dilakukeun ku Kementrian Kaséhatan sareng rencanana bakal diwangun ku Menteri Pengangkutan, parantos dianggurkeun kana rencana zoning. 1/5000 sareng 1/1000 rencana pangembangan baris saluyu kalayan seratan ti Komisi Zoning sareng Public Works. Kalayan garis anu disertakeun dina rencana zoning, karya-karya lembut bakal diusahakeun ku Kementerian Angkutan. Diperkirakeun yén karya-karya lembut bakal réngsé sareng prosés konstruksi bakal ngamimitian dugi ka Méi.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar