Imamoglu ngumumkeun Tanggal Bukaan Mecidiyekoy Mahmutbey Metro Line

imamoglu mecidiyekoy mahmutbey ngalaksanakeun pak uji munggaran dina jalur metro
imamoglu mecidiyekoy mahmutbey ngalaksanakeun pak uji munggaran dina jalur metro

Présidén İBB Ekrem İmamoğlu nyarios, "Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro "ngadamel uji coba munggaran dina" Line Mecidiyeköy-Mahmutbey ", fase kahiji. Sanggeus nalungtik pusat kontrol di Tekstilkent, titik pamungkas tina uji drive, İmamoğlu ngadamel biantara dina waktos anu sami sareng ngabagi inpormasi téknis ngeunaan jalur kalayan masarakat.


Ekrem İmamoğlu, Présidén Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) nyatakeun,Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro "ngadamel uji coba munggaran dina" Line Mecidiyeköy-Mahmutbey ", fase kahiji. İmamoğlu ogé dibuka deui "Mecidiyeköy Metrobus Line Pedestrian Connection", anu parantos dikaluarkeun nalika dianggo kusabab konstruksi garis anu ditaroskeun sareng anu konstruksi parantos réngsé. Miwiti dina Train Train M7, anu dirarancang tanpa supir, İmamoğlu damel 30 menit perjalanan ti Stasion Mecidiyeköy ka Stasiun Tekstilkent, tempat pusat kontrol garis ieu, sareng manajemén senior İBB sareng Konsulat Jenderal Perancis, Bertrand Buchwalter. Sanggeus nalungtik pusat kontrol, İmamoğlu ngabagi inpormasi téknis ngeunaan jalur sareng proyék hareup. Imamoğlu ngawaler patarosan wartawan saatos pidato na.

METRO LINES

“Aya seueur jalur metro anu diarepkeun di belah kalér sareng kulon Istanbul. Naon kaayaan dina rute ieu? ”

Dina tanggal 19 Méi, kuring ngarepkeun yén kami bakal nempatkeun ieu jalur Mecidiyeköy-Mahmutbey sareng urang ngarepkeun yén Istanbul bakal ngaraoskeun beban anu beurat, khususna métroba. Sahenteuna babaturan ahli kami masihan pernyataan sapertos ieu. Salaku tambahan, garis Eminönü-Alibeyköy mangrupikeun karya anu munggaran pikeun urang leumpang dina ceuli. Anjeunna ogé ngadamel usaha anu saatos nuju akhir taun 2020 pendak sareng Istanbulites dina triwulan terakhir. Ieu stasioner, titik anu nangtung nalika urang sumping. Kami sumping ka dieu sareng ningali kaayaan tempat ieu 5-6 bulan katukang. Kami ngagaduhan babaturan anu ngahadiran. Kuring émut nuju akhir bulan Juli. Kami jaga pisan. Ampir kitu, saminggu sakali, urang ngalakukeun agenda sareng penilaian kaayaan pikeun jalur subway urang. e.g. Garis Bostancı-Dudullu mangrupikeun garis anu kuring bosen pisan sareng sedih. Kusabab éta mangrupikeun bagian tina E-5, anu ngagaduhan tempat parkir 1000 kendaraan, nyakup sababaraha karya dina posisi transfer anu penting pisan, tapi ogé nyambung sareng garis laut. Ayeuna, asup kana rencana investasi mangrupikeun kagiatan anu nyusun jalan pikeun urang pikeun nimukeun sumber dana. Salaku IMM, ieu mangrupikeun padamelan anu khusus anu ku kuring parantos museurkeun ngalaksanakeun gancang pisan ieu. Aya garis anu pohara berharga anu ngahubungkeun jalma-jalma sareng daérah bisnis, anu tumpang tindihna dina E-5, turun ka Bostancı, ka pantai sareng ngaliwat jalur minibus. Éta penting pikeun urang nambihan suku dina rencana investasi. Di hiji sisi, kami parantos nampi 3 jajaran. Kita Hayu sareng garis Göztepe sareng Ümraniye… Kita Hayu sareng garis Sultanbeyli-Çekmeköy… Kita Hayu sareng Barisan Tuzla-Pendik… Anu nyambung ka Sabiha Gökçen sareng hiji ceuli, jalur Tuzla-Pendik kami ... Garis penting. Nyatana, urang merencanakeun barisan urang nangtung di sisi Anatolian urang teras hirup pisan sareng leumpang pisan. Sadaya karya ieu kami parantos nyarios, kami badé ngiringan gancang ngahontal poténsi kami dina 2024 kilométer dina 600, sareng jalur anu dilakukeun ku Menteri Angkutan. Aya bagian tina garis ieu anu bakal diasupan dina taun 2020 sareng 21. Penting pisan, berharga. Kami bungah. Kami nuju damel pikeun ngenalkeun warga masarakat sacara intensip ka metro di Istanbul. Proyék anyar kami bakal jadi tambahan. Sakumaha anjeun nyarios, kuloneun Istanbul mangrupikeun korban tina arti ieu. Hususna; Garis kami, anu ngalangkungan Başakşehir sareng nyumponan bagian Bahçeşehir-Esenyurt saatos Mahmutbey, sami ogé Beylikdüzü ... Ieu subway Beylikdüzü mangrupikeun pagawéan metro ngantosan sakitar 17 taun. Kalayan bagian tina subway Beylikdüzü anu dihubungkeun ka Sefaköy, kami teraskeun ngulik inténsif ngeunaan tingkat, padamelan, desain proyék sareng pembiayaan. Kuring malah ngagaduhan pengarahan tentang hal minggu ieu. Mudah-mudahan, urang bakal ngumumkeun lembut ka warga kami salaku kamungkinan.

KESAN MECIDIYEKOY-MAHMUTBEY LINE ON TRAFFIC

"Antara Mecidiyeköy sareng Mahmutbey, ngahontal 1,5 jam salami jam puncak patalimarga. Rata-rata, sabaraha menit baris ieu baris dibuka sanggeus dibuka? "

Dumasar inpormasi anu masihan ku babaturan kuring, aranjeunna bakal atos barisan ieu dina 30-35 menit, anu urang ngobrolkeun ngeunaan 15 stasiun, 1 juta panumpang sadinten. Ieu mangrupikeun jalur kalayan kapasitas anu tinggi pisan. Salajengna, nalika jalur Mahmutbey-Esenyurt diaktipkeun, éta ogé bakal cocog pikeun operasi kendaraan 8-kendaraan. Ieu sanés sanés sanés Mecidiyeköy-Mahmutbey, KabataşBakal janten garis anu bakal kalebet Beşiktaş di Beşiktaş sareng teras ka Esenyurt. Sistem di ruangan kontrol urang, anu nembe ningali, bakal janten proyek anu ngalangkungan sistem ieu sareng gaduh kapasitas sareng poténsi pikeun ngatur sistem-sistem anu saatosna waktuna.

KESAN KANAL ISTANBUL ON PROJEK

"Naha Kanal Istanbul nyegah proyek subway ieu ku jalan?"

Kanal Istanbul tangtosna halangan. Éta ogé matak seueur parobahan ngeunaan proyék-proyék éta. Kanal İstanbul ngagaduhan biaya kirang langkung 20 miliar liras ngan ukur parobihan hasil anu tos aya di İSKİ. kitu; Garis ISKI, saluran, pepelakan perawatan, bahkan mindahkeun sareng mindahkeun, 20 miliar lira. Naha anjeun terang naon 20 milyar pon? Ayeuna, éta hartosna ngadamel sadaya jalur metro urang anu eureun. Ngan beungbeurat ISKI. Sebut kuring jelas pisan: Kanal Istanbul aya dina pikiran 'absen' dina pikiran Istanbul; Numutkeun duit dina saku urang 'euweuh' éta penyediaan Turki Penny tina duit atas nama 'euweuh' geus rezeki teh. Proses rapat Istanbul sareng proyék sapertos atas nama biaya metro kami nyaéta henteuna 'henteu'.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar