Halkalı Nuju Tender Kadua dina Garis Kecepatan Tinggi Kapıkule

Halkali nuju lembut kadua dina jalur karéta gancang
Halkali nuju lembut kadua dina jalur karéta gancang

Konstruksi dimimitian antara Edirne sareng Havsa Halkalı-Kapıkule laju jalur karéta gancang-teras diteruskeun. Ali Ihsan Uygun, General Manager of TCDD Enterprise, ngadatangan karya konstruksi jalur anu rencanana siap réngsé dina taun 2024 sareng nampi inpormasi.


SabahNumutkeun warta Murat Savaş; Dina lingkup panilikan éta Halkalı-Çerkezköy Hal ieu nyatakeun yén karya-karya badé ngawangun pikeun pangwangunan sektor. Anu bakal ngirangan waktos perjalanan antara Istanbul sareng Edirne tina 3,5 jam ka 1 jam 35 menit Halkalı-Kapikule jalur karéta gancang-gancang terus-terusan. Karya konstruksi jalur masih aya antara Edirne sareng Havsa. Dina lingkup karya anu bakal salami 4 taun, 76 kilométer Halkalı-Çerkezköy sareng dinyatakeun yén paniliti anu diteruskeun pikeun anu lembut.

Çerkezköy- Sateuacana diumumkeun yén proyék éta, anu ngagaduhan harga 530 juta Euros dina bagian Kapikule, bakal nganggo 275 juta Euros geran di EU. Edirne-Havsa examining karya antara Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) Dirjen Usaha Ali Ihsan luyu, anu lembut pikeun pangwangunan wewengkon saline (Italia) nampi informasi ti otoritas -Handles partnership. Nalika jalur ieu dibuka, beban sareng jalma bakal diangkut langkung ti 200 km / jam. Halkalı- Kalayan perkenalan jalur karéta Kapıkule, tahap panggung nyambungkeun ka jaringan angkutan Trans-Éropa dina kualitas luhur bakal réngsé.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar