Nasib TÜDEMSAŞ Kedah Henteu Janten sapertos Sivas Beusi sareng Baja

Hayu hasilna tina tudemsas henteu sapertos baja beusi Sivas
Hayu hasilna tina tudemsas henteu sapertos baja beusi Sivas

Kami merhatikeun yén TÜDEMSAŞ, salah sahiji daérah padamelan paling penting di Sivas, bakal sapertos Sivas Demir Çelik, anu parantos ditutup sareng didamel dianggurkeun dina sababaraha taun ka pengker.


Peker, sanaos urang sababaraha kali nyauran anggota parlemén sareng birokrat ngeunaan masalah manjangan bisnis na sareng ngembangkeun widang bisnisna, urang ningali yén henteu aya padamelan anu dilakukeun. Urang nelepon deui ka timbalan Sivas urang ti dieu, mangga ngurus TÜDEMSAŞ. Laksanakeun pangsaéna pikeun ningkatkeun tunjangan investasi pikeun panyiapan éta, anu jauh tinggaleun taun 1980-an dina watesan produksi sareng padamelan, pikeun kéngingkeun bisnis ti pasar domestik sareng asing.

Peker, anu nyarioskeun yén TÜDEMSAŞ mangrupikeun lembaga anu dilengkepan boh tanaga administrasi sareng téknis, tiasa ngalakukeun éta di tangki, upami mungkin, urang ngalakukeun dina mobil, urang ngalakukeun dina mobil. Kurang leuwih 10 juta TL artos ngalir ka pasar bulanan, sareng upami kami nganggap yén artos ieu dipotong, padagang urang bakal dina kaayaan anu goréng.

Pikeun pendirian anu dibédakeun ieu, anu mangrupikeun getih Sivas, pikeun ngadeg deui, urang kedah nempatkeun tangan urang handapeun batu salaku LSM, partai politik sareng sadayana masarakat Sivas. Kami ngarepkeun teu aya anu maén di lapak.

Peker ngahatur nuhun Wakil Ahm Özyürek, MHP Sivas, anu museurkeun masalah TÜDEMSAŞ, atas nama union, Peker nyarios yén éta parantos diperyogikeun pikeun pamaréntah ngolaborasi sareng oposisi.

Teu aya anu tiasa nyusun TUDEMSAS SIVAS IRON sareng GELENG

Peker, kuring nyarios ka anu parantos nyobian ngarobih lembaga kalayan terang sareng rela ngeunaan TÜDEMSAŞ dina dinten-dinten anu anyar. Upami anjeun ngagaduhan kajahatan atanapi kasalahan dina akun pribadi anjeun, organisasi anu aya hubungan urang bakal ngadamel penelitian keadilan sareng administrasi sareng masihan hukuman anu diperyogikeun. Kami hoyong TÜDEMSAŞ janten dina agenda sareng gerbong anu ngahasilkeun. Tungtungna, kuring ngarepkeun sadayana staf pikeun kasuksésan promosi sareng judul pamilarian, sareng ngarepkeun yén maranéhna bakal meunang merit, sanés politik.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar