Cikan Pilihan Izmir! Survey Ngaran Ferry Anyar Dipasang

Hayu urang milih Izmir, survey mobil féri mobil anyar dimimitian
Hayu urang milih Izmir, survey mobil féri mobil anyar dimimitian

Izmir Munisipal Metropolitan ngaluncurkeun survey pikeun nami féri ku mobil éta diluncurkeun kanggo ngembangkeun armada İZDENİZ dina sababaraha minggu ka tukang.


Tujuan pikeun ningkatkeun bagian angkutan laut di angkutan kota, İzmir Munisipalitas Metropolitan ngaluncurkeun anu pertama tina dua féri énggal anu bakal dilaksanakeun dina taun ieu sareng upacara anu diayakeun di Tuzla, Istanbul. Perencanaan pikeun nambihan genep kapal deui kanggo armadana dina 2021 sareng 2022, Izmir Munisipal Metropolitan parantos ngalebetkeun nambihan dalapan kapal énggal ka armadana ku taun 2023, sareng dua kapal kanggo dilayanan taun ieu.

Hayu Izmir!
Tangtukeun pilihan anjeun, nangtukeun nami kapal énggal ...
Dua langkung kapal layar ogé milu kana armada İZDENİZ taun ieu.
Upami anjeun hoyong janten nami indung atanapi nami bapak kapal anyar;
Anggo undian anjeun dina polling anu bakal salami magrib ka 01/03/2020.
Dua pilihan anu bakal nampi paling sora bakal janten nami kapal kapal énggal urang.

Ngarti pikeun dijudulan Klik di dieu


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar