Permohonan Teksi Smart Istanbul Bandara Dimimitian

Istanbul bandara teksi anu tiasa ngiringan taksi
Istanbul bandara teksi anu tiasa ngiringan taksi

Menteri Kabudayaan sareng Pariwisata Mehmet Ersoy: "Kami ogé bakal ngobrol ka kamar pedagang taksi anu sanés. Upami mungkin, urang sacara sukarela nyuhunkeun sadaya usaha taksi janten dipayun ku hukum upami diperyogikeun. Sistim anu parantos mendakan solusi pikeun seueur keluhan ti taksi sareng ngiringan kontrol otomatis sareng kepuasan dugi ka ayeuna. "


Menteri Pariwisata sareng Pariwisata Mehmet Nuri Ersoy nyatakeun yén transisi ka aplikasi taksi pinter, anu mendakan solusi pikeun keluhan ngeunaan taksi sareng nyayogikeun kontrol sareng puas, bakal mastikeun transisi sadaya perusahaan taksi.

Dina rapat anu diayakeun di Koperasi Layanan Taxi Airport Istanbul, aplikasi "Entaxy" dimana panumpang bandara tiasa nelepon sareng mesen via pusat sauran sareng aplikasi mobile diwanohkeun.

Menteri Ersoy, Pengawas Perumahan Bandara Istanbul İsmail Şanlı, ChiefGA Airport Enterprise Chief Executive and General Manager Kadri Samsunlu, Istanbul Provinsi Culture and Tourism Manager Coşkun Yılmaz, Istanbul Airport Taxi Koperasi Koperasi Fahrettin Can sareng seueur supir taksi anu hadir.

Menteri Ersoy nyatakeun yén Bandara Istanbul mangrupikeun investasi anu hadé di dunya dina hal pariwisata sareng sektor penerbangan sareng nyatakeun yén nagara éta bakal janten investasi anu disalin ku para investor sanésna sareng aplikasi sareng jasa na.

Ditekenkeun yén jasa taksi cerdas mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling modern di dunya, Menteri Ersoy nyarios, "Kami ogé bakal ngobrol sareng kamar pedagang taksi anu sanés. Upami mungkin, urang sacara sukarela nyuhunkeun sadaya usaha taksi janten dipayun ku hukum upami diperyogikeun. Sistim anu parantos mendakan solusi pikeun seueur keluhan ti taksi dugi ka ayeuna, sareng nyangking kontrol otomatis sareng kepuasan. anjeunna nyarios.

Ditekenkeun yén latihan pariwisata diawalan pikeun supir taksi anu damel di bandara di Istanbul ogé parantos ngamimitian ka tempat taksi di luar bandara, Menteri Ersoy nyatakeun yén aranjeunna merencanakeun masihan program latihan khusus ka pejabat umum anu damel di bandara.

Menteri Ersoy, ngarobih target 2023, ngajelaskeun yén aranjeunna parantos ngadamel parobihan umum dina kabijakan pariwisata, nyarios:

"Naon anu urang nyarios? Kami ayeuna bakal nargetkeun wisatawan anu mumpuni. Penting pikeun nambahan henteu ngan ukur jumlah wisatawan, tapi ogé jumlah wisatawan anu mumpuni. Tangtosna, hal anu penting di dieu kanggo nyumponan kabutuhan turis. Beuki Anjeun tiasa nyumponan kabutuhanana, beuki panghasilan anu anjeun meunang ti aranjeunna. Kami narékahan pikeun ngalatih kira-kira satengah tina 18 rébu supir taksi di Istanbul taun ieu. Kami parantos mulai parah kana ieu sareng urang ngamimitian aplikasi munggaran di Bandara Istanbul. Anjeunna dituluykeun sareng Sabiha Gökçen sareng ngalakukeun panggung katilu na di Bojong Bersejarah sareng andişli. ”

Masalah Taksi Bajak Laut

Evaluasi isu nyandak pancegahan pikeun supir taksi bajak, Menteri Ersoy nyarios yén masalah ieu tiasa diatasi sareng investasi supir taksi.

Nekenkeun yén supir taksi kedah investasi dina kendaraan na, Menteri Ersoy diteruskeun sapertos kieu:

"Tempat anjeun didieu taksi anjeun. Nalika anjeun sumping, anjeun nyandak taksi hideung biru anu kami ningal. Beuki anjeun ningkatkeun jumlah ieu ... Kami ngan bakal hasilna engké ku peraturan hukum. Upami teu kitu, upami anjeun henteu tiasa nyumpingan ekspektasi anjeun, hanjakalna, anjeun ngadangukeun prakték henteu resmi ogé aplikasi jero taneuh sareng unggal sektor. Mimiti munggaran anjeun ngembangkeun metode anu panggancangna sareng paling akurat kalayan aplikasi. Ngabéréskeun sareng ngabenerkeun kakurangan anu katingali dina anjeun… Langkung akurat asupan éta nyumponan paménta, langkung énggal anu bakal kami kéngingkeun. ”

Aya Jalma Anu Coba Pikeun Mésér Sistem ieu Ti Dalanagara

Nekenkeun yén Istanbul mangrupikeun kota anu narik para wisatawan sapertos itssmail Şanlı, Pengawas Harta Bandara Istanbul, nyatakeun yén prakték anu dilaksanakeun kedah janten ramah tur wisata.

Şanlı nyatakeun yén aranjeunna gaduh poténsi anu hébat dina pariwisata sareng saurna, "Budaya urang, sejarah, gastronomy, dapur urang ... muncul salaku ciri unggul dina pariwisata." cenahna.

IPM Airport Operator tina Chief Eksekutif Officer sarta General Manager Kadri Samsunlu gateway ka dunya, Turki urang Airport Istanbul dina konsép layanan anu dicampurkeun jeung téhnologi nyarios yén maranéhna endeavored nyadiakeun panumpang na, link ahir gagasan ieu ditembongkeun yen aranjeunna neruskeun kalawan aplikasi taksi pinter.

Nganyatakeun yén aranjeunna ngajantenkeun pentingna kana kahayang panumpang salaku Bandara Istanbul, Samsunlu ngaungkeun kecap sapertos kieu.

"Kuring angkat ka Amérika Serikat dua minggu ka tukang, taksi anu kuring angkat ogé henteu ngintip teksi anu kami tingali di dieu. Bahkan ieu nunjukkeun yén urang ngalakukeun padamelan sareng kualitas luhur, urang ngajantenkeun bédana ka dunya. Kami parantos ngalayanan langkung ti 56 juta panumpang sareng kami ngagantelkeun pentingna pikeun ngantosan penumpang kami senang. Kami ningali palayanan taksi pinter sapertos milestone. sadayana Ieu batang ti Istanbul Airport Turki Milan anjeun malah hoyong dunya pikeun sumebarna. Urang nguping yén jasa ieu nyobian dibawa ka luar negeri. Di Bandara Istanbul, aplikasi dimana panumpang urang tiasa ngadamel tempat persiapan tiasa nyauran taksi via pusat sauran sareng aplikasi mobile. Kalayan sistem anu tiasa dipantau 7/24, kualitas palayanan bakal ngahontal standar anu leres. ”

Aplikasi Entaxy

Panumpang anu bakal ngaunduh aplikasi bakal tiasa nyauran taksi kana tujuanna atanapi ka tempat anu sanés sareng hiji klik. Taksi kosong bakal diarahkeun ka nasabah kalayan telepon anu datang melalui aplikasi. Kituna, panumpangna bakal disayogikeun sareng aksés taksi anu langkung gancang. Ku cara kieu, jumlah kendaraan anu nyetir dina lalu lintas bakal dikirangan pikeun tujuan milarian penumpang.

Salaku tambahan, turis sareng panumpang bakal dilapor dina basa sorangan nyalira dina layar dina taksi. Sistem anu dilaksanakeun di İzmir sareng taksi Bandara İstanbul direncanakeun pikeun dilaksanakeun di Ankara sareng Gaziantep.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar