Kamar Industri Eskişehir Ngenalkeun Eskişehir di Spanyol

Kamar Industri Eskişehir Ngenalkeun Eskişehir di Spanyol
Kamar Industri Eskişehir Ngenalkeun Eskişehir di Spanyol

Sektor sistem penerbangan sareng rel tina Eskişehir ngahiji sareng raksasa dunya di Spanyol. Dina ruang lingkup proyék Gedong Perusahaan Eskişehir (ESO) dirojong ku Uni Éropa, produsén Eskişehir nyandak léngkah penting pikeun ngembangkeun hubungan silih sareng program rombongan perdagangan sareng ngayakeun rapat bisnis bilateral.


Celalettin Kesikbaş, Présidén ESO, anu masihan inpormasi ngeunaan perencanaan bisnis ka Spanyol, nyarios: "Dina proyék khusus ieu kami parantos sadar pikeun ningkatkeun kapasitas ékspor anggota urang beroperasi dina sektor sistem penerbangan sareng kereta api, pamilik proyék Eskişehir Kamar Perindustrian, Kamar Dagang Barcelona ti Spanyol, Rhone-Perancis. Alpes (Lyon) Kamar Dagang sareng Kamar Sivas Dagang sareng Industri mangrupikeun mitra. Dina proyék éta, aya tujuan khusus sapertos ningkatkeun kamampuan ékspor perusahaan kami beroperasi utamana dina séktor penerbangan sareng sistem karéta api, ngadegkeun hubungan bisnis anyar di Spanyol sareng Perancis, ningkatkeun hubungan antara Kaméra sareng Klaster sareng dialog masarakat sipil. ”

Langkung ti 150 wawancara padamelan

Kesikbaş, anu ogé ngabahas wincik program delegasi perdagangan anu diayakeun di Barcelona, ​​Spanyol, ngumumkeun yén 15 perusahaan Turki sareng 20 perusahaan Spanyol anu milu dina sektor cross-sector sapertos sistem rel, penerbangan sareng otomotif milu dina rundingan bisnis bilateral. stres yén anjeunna.

Nyarios yén perusahaan Eskişehir badé nyiapkeun sateuacanna Program Delegasi Perdagangan anu diayakeun di Barcelona sareng ESO ogé ngadukung masalah ieu, Walikota Kesikbaş nyarios, "Persiapan anu urang dilakukeun sateuacan, aktif partisipasi dewan direksi urang dina prosés sareng intervensi para ahli sareng intervensi pihak-pihak. kami dianalisis pisan. Salila program éta, wawancara anu pohara produktif kajantenan. Kami nyandak léngkah-léngkah anu positip pikeun ngahontal gawé komersil sareng téknologi. Tujuan kami pikeun nyepetkeun léngkah-léngkah ieu sareng ngajantenkeun langkung konkrit kalayan program delegasi dagang anu bakal dilakukeun ti Barcelona ka Eskişehir waktos ieu dina April 2020, saatos program éta. "

Minat ti bisnis Spanyol

Nyarios yén perusahaan Eskişehir ngagaduhan kasempetan pikeun komunikasi sareng konsumén poténsial, kéngingkeun kasempetan penjualan, diajar ngeunaan pasar sareng ngadegkeun hubungan industri dina acara anu diayakeun di Spanyol, Kesikbaş nyatakeun yén rapat, presentasi, kunjungan lapangan sareng resepsi kontak bisnis diayakeun pikeun ngabentuk jaringan bisnis internasional. . Kesikbaş ngungkabkeun, "Salaku tambahan, kagiatan ieu mangrupikeun kagiatan anu penting dina ngalaksanakeun kapasitas Eskişehir dina sistem karéta api, penerbangan sareng otomotif ka sasarsa panongton. Kanyataanna, seueur perusahaan Spanyol parantos nunjukkeun minat khusus saatos promosi di Eskişehir sareng nyatakeun kahayang pikeun milu dina program delegasi perdagangan anu bakal diteruskeun di Eskişehir. ruang lingkup proyék ESO urang di Républik Turki Barcelona Konsul Strong Calafat, komérsial Attaché Elif jelas Taşyürek jeung partisipasi businesspeople Turki jeung Spanyol, urang dilakukeun Barcelona KADIN jeung Barcelona Systems Rail dina hiji proyék organisasi anu ngahimpun kana dimaksud "cenahna.

Kami bakal ngawangun sasak

Hatur nuhun kana program di wewengkon target na bisnis jeung investasi fasilitas di pasar, budaya bisnis Turki sarta stressed anu dibikeun ka pabrik pangbadagna di isu kayaning kasempetan gawé babarengan di séktor target Spanyol Kesikbaş, "Eskisehir nami promosi jeung strengthening tina industri Urang bakal neruskeun kagiatan sapertos. Kamar Kami bakal neraskeun peran aktif dina ngadirikeun sasak kerjasama internasional. Target kami nyaéta pikeun maksimalkeun ékspor Eskişehir. "


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar