Kamar Mesin Insinyur Ngadalikeun Beus IETT

Kamar insinyur mékanis pikeun ngawas beus iett
Kamar insinyur mékanis pikeun ngawas beus iett

IETT nandatanganan kontrak sareng Kamar Mesin Mesin di lingkup pamariksaan sareng pangropéa tina beus na. Ku cara kieu, jawaban dina patarosan ieu bakal diaudit ku lembaga mandiri selain tina inspektip IETT sareng perusahaan kontraktor pangropéa. “Naha bagian anu digentos dina beus éta leres-leres? Dupi bagian anu ngagantian anyar sareng aslina? ” Jawaban anu paling leres bakal dipendakan dina patarosan sapertos kitu.


Nyayogikeun 4 juta panumpang sadinten, IETT ngalaksanakeun kagiatan pangropéa sareng perbaikan dina 3 garasi kalayan 65 rébu 11 beus na. Salaku bagian tina perjangjian sareng Kamar Mesin Mesin, beus bakal dipariksa ku tim Kamar, ogé staf pengawas sareng kontrol anu damel di jero IETT.

Tujuan kontrak kanggo "Garasi Maintenance and Repair Aktivitas Gawé Audit" sareng Istanbul Branch of the Chamber of Mechanical Engineers nyaéta nyayogikeun mandiri beus IETT ngalangkungan sistem anu disebut panon katilu. Naha kagiatan pangropéa sareng perbaikan kendaraan anu dilaksanakeun di garasi na dilaksanakeun numutkeun kriteria téknis anu relevan, standar kualitas sareng kriteria anu ditangtukeun ku administrasi bakal dipariksa sacara objéktif.

Kualitas SERVIS bakal MANGKAT

Perwakilan ruangan bakal ngawaskeun pagelaran kontraktor pangropéa, nyiapkeun laporan sareng ngaidentipikasi aspék anu kabuka pikeun perbaikan, sareng mastikeun ukuran anu dipikabutuh. Ku kituna, éta tujuanna pikeun ngirangan karugian penerbangan kusabab gagal kandaraan sareng ningkatkeun kaamanan panumpang. Pamariksaan diperkirakeun ningkatkeun kapuasan panumpang ku ningkatkeun kualitas palayanan.

Ngawut-awit ING AKU DIPUNTUNGKEUN DUA DUA TAPI

Citatah; auditor téknis sareng nurutan bakal dilaksanakeun dina dua tahap. Dina pamariksaan teknis, éta bakal dipariksa naha kagiatan pangropéa sareng perbaikan dilaksanakeun numutkeun kriteria téhnis. Dina nurutan auditan; Éta bakal dipariksa naha nonconformities anu dideteksi dina pamariksaan téknis dikaluarkeun.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar