Kamentrian Kaséhatan pikeun Recruit 8844 Kontrak Pekerjaan

Kamentrian Kaséhatan pikeun nyewa staf anu dikontrak
Kamentrian Kaséhatan pikeun nyewa staf anu dikontrak

Dumasar kana hasil Ujian Pemilihan Karyawan Awéwé (KPSS) tiasa padamelan di unit jasa organisasi propinsi Provinsi Kaséhatan saluyu sareng klausa (B) Pasal 657 UU Perumahan Sipil Nomer 4 sareng Pasal 663 / A tina UU Kaputusan Hukum Nomer 45, pendidikan sekundér, pendidikan pra-primér. Jumlahna aya 8.844 anggota kaserang kontraktor bakal direkrut di sarjana sareng tingkat sarjana.


KPSS-2020/4 Pitunjuk Pilihan, anu kalebet posisi tanaga kaséhatan anu dikontrak anu tiasa disukai di tingkat sekundér, dikaitkeun sareng sarjana, bakal dipedar dina situs web ÖSYM.

2018-KPSS Sarjana, Atikan Menengah 2018-KPSS sareng hasil ujian Asosiasi Ija Asosiasi 2018-KPSS bakal dianggo pikeun posisi di tingkat sarjana dina prosedur pilihan.

Calon bakal tiasa nyandak pilihan antara 14-20 Pebruari 2020 ku nuliskeun nomer Identitas TR sareng kecap konci dina situs web ÖSYM numutkeun aturan anu ditunjuk dina pituduh pilihan. Daptar pilihan anu dikirim ku mail atanapi dikirim ka ÖSYM atanapi Kementrian Kaséhatan moal leres.

Calon anu badé milih dina posisi Audiologist, Perfusionist, Speech and Language Therapist and Health Physicist sareng anu ngagaduhan pendidikan sarjana dina bidang anu aya hubunganana (HANYA DI PROGRAM MASTER atanapi DOKTOR DOKTOR) dugi ka 18:2020 dina 17.00 Pebruari 6, Kamentrian Keluarga, Buruh, sareng Biro Sosial-Buruh Umum Diréktur kedah dilarapkeun kana Gedong Layanan Tambahan (GMK Bulvarı No: 2 Lantai: XNUMX Kızılay / ANKARA) sacara pribadi.

Calon anu teu tiasa dianggo sacara pribadi; Disalinkeun salinan Kartu Identitas Turki / KTP kalayan petisi sareng salinan diploma / sertipikat lulusan di tingkat Master / Doktor (atanapi salinan kaputusan YÖK anu dicandak salaku nami tambahan, upami dibutuhkeun) ku kulawarga Kulawarga Aranjeunna bakal tiasa ngirim alamat korespondensi resmi Kamentrian Buruh sareng Jasa Sosial-Direktorat Jenderal Buruh (Menteri Kulawarga, Buruh sareng Jasa Sosial - Diréktur Jenderal Buruh Emek Mh. 17. Cd. No: 13 Çankaya / ANKARA) via surat kadaptar. Petikan anu teu ngahontal institusi kana 18 Pebruari 2020 moal diolah.

Calon anu bakal ngadamel pilihan sanés ti kalungguhan sapertos Audiologist, Perfusionists, Biantara sareng Ahli Therapist Basa sareng Ahli Fisikis Kaséhatan, anu parantos lulus ti gelar master atanapi doktor, henteu bakal ngajantenkeun mana-mana aplikasi ka Menteri Kulawarga, Buruh sareng Layanan Sosial-Direktorat Jenderal.

Calon anu parantos lulus atanapi lulus ti aplikasi kalayan aplikasi Présidén Kepemimpinan Anggota Binasina teu perlu dilarapkeun deui.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar