Kareta Atikan Dipiceun di Amérika Serikat Ngagulung kana Walungan sareng Suling

Kareta Atikan Dipasang dina AS
Kareta Atikan Dipiceun di Amérika Serikat Ngagulung kana Walungan sareng Suling

Alatan taneuh urug, karéta anu mawa ton bahan kimia batu ditarik, karéta anu ditarik digulung kana walungan, sareng uih deui ka perang. Alamat gambarna, karéta karéta di Amérika Serikat disababkeun ku batu anu murag tina gunung. Kalayan bahan bakar bocor tina karéta saatos kacilakaan, kimia anu dihijikeun sareng seuneu. Momen nalika dua perwira macét dina kacilakaan turun karéta dicerminkeun dina kaméra.


Dina kacilakaan anu kajantenan, dua insinyur karéta CSX, anu ngagulung kana walungan sareng kabur, junun ngantunkeun lokomotif nganggo hartosna sorangan. The machinists dilaporkeun cageur tina kacilakaan kalayan goresan lampu.

Dina pernyataan anu dilakukeun ku CSX, nyatakeun yén karéta parangkat turun karéta api kusabab batu anu ngagulung dina karéta bumi akibat urug anu aya kira-kira jam 7 enjing na éta digulung ka walungan Big Sandy Walungan sareng api. Kacilakaan kajantenan di County Draffin, 160 mil (255 kilométer) tenggara Lexington, Kentucky.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar