Karabağlar Selvili Tempat parkir bawah tanah Lot Dibuka

Karabaglar parkir mobil bawah tanah dibuka
Karabaglar parkir mobil bawah tanah dibuka

Izmir Munisipal Metropolitan nempatkeun Selvili Underground Parking Lot janten jasa di Karabağlar. Walikota Majelis Kotamadya Metropolitan Izmir Tunç Soyer ngabuka Lot Selanda Selvili Underground Ngomong dina upacara éta, Tunç Soyer nyatakeun yén investasi parkir bakal diteruskeun.


Ngingetan jangji ngarobih masalah parkir di kota kalayan taman mobil bawah tanah sareng modéren pas tugasna, Soyer nyarios, "Kami parantos nyarios yén kami bakal ningkatkeun kapasitas parkir 62 rébu kendaraan ka sahenteuna 100 rébu kendaraan dina waktos anu paling pondok. Ayeuna, Karabağlar sareng İzmir aya tempat parkir mobil énggal sareng Selvili Parkir Lot. Alun-alun anu kami nyiptakeun dina tempat parkir nawiskeun sésana pikeun sasama warga kami di Karabağlar kalayan tékstur héjo. Sapertos sadaya proyék kami, Selvili Parkir Lot mangrupikeun proyek anu tahan kana krisis iklim İzmir, anu cocog sareng alam sareng ngagambarkeun urbanisme sustainable. "

Soyer ogé hatur nuhun ka tilas Walikota Izmir Metropolitan Walikota Aziz Kocaoğlu, anu ngamimitian proyék parkir di Karabağlar.

Walikota Karabağlar Muhittin Selvitopu hatur nuhun ka anu nyumbang kana pangwangunan fasilitas ieu sareng saurna, "Inpormasi ieu kotamadya urang bakal nyumpingan tempat parkir sareng kabutuhan alun-alun kabupaten urang. Kami bakal sadar seueur jasa di Karabağlar babarengan sareng Perbandaran Metropolitan kami. "

Salian Tunç Soyer, Walikota Izmir Munisipalitas Metropolitan, CHP Izmir timbalan Ednan Arslan sareng Kani Beko, Walikota Karabağlar Muhittin Selvitopu, Walikota Ekrem Oran, Sekretaris Jenderal Perbandaran Izmir Metropolitan. Buğra Gökçe, birokrat kotamadya, déwan, mukhtars sareng warga masarakat anu dihadiran.

Selvili parkir bawah tanah Lot kalayan kapasitas 160 kendaraan sareng 38 motor. Tempat parkir, anu direalisasikeun kalayan investasi 18,9 juta liras, dua tingkat. Tempat parkir diwangun ku 6 rébu 960 méter pasagi tempat parkir sareng parah.

Tempat parkir tantangan

Luhureun parkir ieu dirarancang janten alun-alun. Aya daérah lenggah, jalur jalan sareng latar upacara di alun-alun. Di tengah alun-alun, tangkal anjir ditanam kana taneuh dina liang tangkal anu dirarancang khusus. Héjo amp, anu disusun ku daérah héjo sareng alun-alun, naékkeun tingkat antara aliran sareng alun-alun, ngajantenkeun alun-alun saluyu sareng strategi kota anu tahan iklim.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar