Léngkah Angkutan Dijelaskeun ku Imamoglu

Katerangan ngeunaan undak angkutan ti imamogl
Katerangan ngeunaan undak angkutan ti imamogl

Présidén İBB Ekrem İmamoğlu dibuka CNR 7th International Book Fair. Dina biantarana pambuka, saur anjeunna, "Aya sababaraha unsur anu bakal mawa urang ka hiji titik di dunya. Utamana anu dipikaresep dina buku atanapi sajumlah publikasi di hiji nagara, kekecapan paguron luhur, tempat-tempat ilmiah anu aya di sakuliah dunya… Anjeun moal tiasa ngirim pesen ka dunya sanés. Utamana ku ngagorowok ka dunya, anjeun moal tiasa ngarobih ku nelepon. ”İmamoğlu parantos ditaroskeun wartawan ngeunaan undak angkutan dina jalan kaluar tina pameran éta. nepi ka ahir yén anjeunna katuhu ngeunaan respon waktos sahiji warga İmamoğlu stressed, "mun hirup di Turki, kaayaan hirup sadar tina kasusah ékonomi. Urang terang yén éta. Salila 3 taun; Aya hiji angkutan Istanbul anu teu diangkat ti saprak Méi 2017. Beus urang henteu kantos angkat 3 taun. Tapi badai waktos di Turki, urang kudu henteu kasempetan ketahanan urang. Kami bajoang sareng ningkatkeun sahenteuna sahenteuna 2 kali leumpang kami dilakukeun ngeunaan sagala biaya. Naon anu urang lakukeun ayeuna; "Usaha pikeun neraskeun jasa urang," saur anjeunna.


Présidén Metropolitan Istanbul (IMM) Présidén Ekrem Imamoglu ngahadiran upacara pambukaan pameran Buku Internasional CNR 8, anu tiasa didatangan antara 16-7 Pebruari. Dina bubuka pameran éta, Wakil CHP Istanbul Özgür Karabat, Walikota Bakırköy Bülent Kerimoğlu, Konsultan Présidén İBB Murat Ongun sareng İBB Kültür A.Ş. Manajer Umum Serdal Taşkın ngiringan anjeunna. Sajrone upacara kasebut, CEO CNR Holding Ali Bulut sareng tamu anu ngahormat ka pameran éta, Ahmet Ümit, ngadamel pidato. İmamoğlu, anu dugi ka mikropon saatos Ümit, ngadamel ucapan pambukaan adil. Diteken yén ngiringan Book Fair pisan pikeun anjeunna, İmamoğlu nyarios, "Kuring badé ngiringan pameran buku ti mimiti. Dina rasa ieu, kuring hoyong hatur nuhun sadaya pencinta buku di dieu sareng saha waé anu nyumbang kana pameran ieu. "

"PESULISAN AYA NANGUNKEUN DUNIA…"

"Aya sababaraha unsur anu bakal mawa urang ka hiji dunya," saur İmamoğlu. Utamana ku ngajerit ka dunya, anjeun moal tiasa ngarobih naon waé ku nelepon ”. İmamoğlu, anu ngamimitian kalimatna salajengna salaku "pesen anu paling berharga anu anjeun bakal masihan ka dunya ...", mangrupikeun santo tina sistem sora. Banyolanna İmamoğlu, anu henteu tiasa pikaresepeun pikeun pamilon kusabab sizzle bari, saurna, "Leres, pesen na parantos angkat ka jagat ayeuna ti tempat pamendakan".

"Kami salaku salengkepkeun dina maca bagian tina gambar na"

İmamoğlu nuluykeun kecap-Na saperti kieu: "Pesen pangpentingna pikeun dunya sareng nagara urang; kapasitas produksi anu urang bakal ngungkabkeun kabudayaan sapertos seni, seni sareng élmu ieu. Dina artosna, buku kasebut nempuh tempat anu pohara berharga. Aya seueur karya, tina nyiptakeun buku, nepi ka ide-ide sareng tulisan, nepi ka nyebarkeun prosés sareng penjualan. Urang kedah hatur pahlawan rahasia bisnis ieu. Sababaraha masalah sareng biaya anu kami nguping ti penerbit anyar-épés henteu nganuhunkeun pisan kana usaha sareng karep anu hébat dina bajoang salamet. Subjek perdagangan adil kedah janten salah sahiji matéri anu paling penting sareng lokomotif Istanbul. Ngakibatkeun "Turki Istanbul; Istanbul di Turki nyebutkeun. Dua konsep anu silih terang. Istanbul, anu mangrupikeun merek penting di dunya, ogé ngagaduhan tanggung jawab dina ngalakukeun karya pelopor dina unggal hal. Salian pentingna ieu, urang ogé ngagaduhan sababaraha kasusah périodik. Upami sadayana tiasa janten kakawasaan atanapi pangaruh pamaréntahan lokal. Urang ngadamel hébat usaha pikeun ngembangkeun pikiran umum. Pameran mangrupikeun salah sahiji. Dina hal ieu, upami investasi kedah dilakukeun, urang kedah ngadamel mékanisme anu ngahijikeun sadayana pamangku kapentingan sareng ngiringan léngkah-léngkah anu dilakukeun sasuai. Dina rasa ieu, salah sahiji jejer utama Platform Pariwisata anu urang cobian ngadamel nyaéta 'Kongrés sareng Organisasi Adil'. Dina titik ieu, éta ogé berpungsi pikeun beroperasi mékanisme umum. Abdi badé ngumumkeun ka sadaya komponén séktor anu kami ditangtukeun pikeun ngajagaan inisiatif adil Istanbul sakumaha anu kami ngajagi léngkah ieu dicandak ngeunaan buku. "

INTENSIF INTEREN TO IMAMOGLU DI FAIR

Saatos pidato İmamoğlu, pita pambuka adil dipotong. Imamoglu ngamimitian nangtung perjalanan saatos motong pita. Sanggeus dieureunkeun ku 3 lapak Kültür A.Ş., İmamoğlu parantos nyuhunkeun foto-foto pikeun warga. İmamoğlu, anu maju sareng kasusah di daérah nangtung kusabab minat anu parah, ogé ngagaduhan kasempetan pikeun pendak sareng sababaraha panulis anu ngagaduhan dinten tandatangan. Aktor Imamoglu İlyas Salman mésér bukuna ku kritikus bioskop Atilla Dorsay sareng panulis ngora 16 taun İrem Karaağaç. Imamoglu ngawaler sual wartawan ngeunaan leumpang angkutan jalan kaluar tina pameran éta. Nekenkeun yén warga-nagara leres ngeunaan tanggapanana dugi kana tungtungna, İmamoğlu nyarios:

"Kuring NGILIHKAN POLITIK Pikeun Ngancilkeun Wanci sateuacanna ieu"

“Teu aya anu alami sapertos warga pikeun ngaréspon kana leumpang. Ieu leres. Kusabab hirup kiwari di Turki, kaayaan hirup sadar tina kasusah ékonomi. Urang terang yén éta. Salila 3 taun; Aya hiji angkutan Istanbul anu teu diangkat ti saprak Méi 2017. Beus urang henteu kantos angkat 3 taun. Tapi badai waktos di Turki, urang kudu henteu kasempetan ketahanan urang. Dina basa anu sanés, warga masarakat ngartos kenaikan suluh saprak tanggal éta. Kami bajoang sareng ningkatkeun sahenteuna sahenteuna 2 kali leumpang kami dilakukeun ngeunaan sagala biaya. Naon anu urang lakukeun ayeuna; ikhtiar neruskeun jasa kami. Tapi kusabab usaha urang janten sareng warga, kuring tiasa nyebatkeun yén kami parantos ngadamel unduran anu jauh di handapeun biaya. Upami teu kitu, warga urang anu leres dina kaayaan ékonomi ayeuna. Kuring ogé imut ka sababaraha politikus anu ngadamel pernyataan tragicomic. Kusabab naha kuring mesem? Saolah-olah Ekrem İmamoğlu nyieun duka, kuring kersa punten, sabab kaleungitan hiking sateuacana sareng ngadamel politik di dinya. Abdi sakedik mesem, terus terang. Tapi jalma urang anu bener pikeun ngaréaksi unggal leumpang. ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar