50 Juta Euro Kiridit Kanggo Fahrettin Altay Narlidere Metro

juta sks pikeun proyék témpé narretid pikeun fahrettin altay narlidere
juta sks pikeun proyék témpé narretid pikeun fahrettin altay narlidere

Walikota Sémbér Métopolitan Izmir nandatanganan kontrak pembiayaan éksternal 50 juta Euros pikeun Fahrettin Altay - Proyék Line Line System Narlıdere Light.


Kuring Egedesonsoz.co 'Numutkeun warta Mehmet İşler; "Munisipal Metropolitan İzmir parantos nandatanganan perjanjian pembiayaan éksternal sareng Bank Perdagangan Daérah Laut sareng Pembangunan (BSTDB) kanggo 50 juta Euros perkawis Fahrettin Altay - Proyék Lini System Rail Rail Narlıdere. Walikota Metropolitan Tunç Soyer dibéré wewenang pikeun korespondensi anu aya hubunganana sareng injeuman anu bakal dipikabutuh tanpa jaminan Keuangan.

Saatos upacara penandatanganan anu diayakeun di gedong Metropolitan anyar, tulisan éta dititikkeun kana agenda pertemuan.

Ieu gerak:

Ngeunaan "Fahrettin Altay - Proyék Line Line System System Ringan Narlıdere", perjanjian pembiayaan éksternal ditandatanganan sareng Bank Perdagangan dan Pangembangan Laut Hideung (BSTDB) dina 24/01/2020, tanpa jaminan Keuangan dina jumlah Euro 50.000.000,00. Dina jero ruang injeuman anu dibayangkeun dina Anggaran Multi-Taun Fiskal Taun 2020, panggunaan kiridit, nginjeum, tekad ngeunaan syarat-syarat pembayaran balik pinjaman, pindaan ngeunaan perjanjian injeuman sareng parobahan bakal dianggo dina "Fahrettin Altay - Narlıdere Light Rail System Line Project" salami 2021 taun. Otorisasi Walikota Metropolitan pikeun ngaluarkeun garansi sareng jaminan anu dipikabutuh pikeun injeuman, sareng susunan atanapi Signing sadaya jinis kontrak, janji, protokol sareng kontrak tugas anu aya hubunganna sareng karya ieu, sareng pikeun sadaya transaksi ngeunaan pinjaman. Ngabahas masalah pasihan i ”


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar