Naha Naha TCDD 356 Ujian Hasil Ujian Recruitment Oral Henteu Dikaluarkeun?

Kenging hasil tina ujian oral pagawean tcdd teu acan terang
Kenging hasil tina ujian oral pagawean tcdd teu acan terang

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) asup kana 1500 calon nutup kana 356 hasil tina ujian lisan na keur rekrutmen ngeunaan 190 dinten, sanajan lulus occasional kieu.


Ujian calon lisan anu dilarapkeun ka İşkur diayakeun ku TCDD dina bulan Agustus 2019. Nanging, dina bulan Séptémber, General Manager TCDD İsa ApaydınSaatos pembuangan, hasil ujian lisan teu tiasa diumumkeun.

Ngeunaan kagagalan pikeun ngumumkeun hasil hasil wawancara rekrutmen TCDD, munggaran dilaporkeun yén inténsitas Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Turki Cahit Turhan diyakinkeun, teras panaliten kaamanan anu dilakukeun ku lembaga relevan pikeun pamilon henteu acan réngsé. Tapi, saatos panaliten pamariksaan verbal diumumkeun, investigasi kaamanan disababkeun kusabab kanyataan yén dokumen tugasna disiapkeun.

Numutkeun téks Ad anu dipedalkeun ku Direktorat Jeneral TCDD dina 4 April 2019, jumlahna 86 pagawé, kaasup 42 pagawé karéta, 188 pangembangan jalan karéta api, pangropéa sareng perbaikan mesin, 40 perbaikan pangropéa jalur karéta api sareng 356 operator bango port, bakal direkrut.

Calon anu nyandak ujian lisan rekrutmen 356 naroskeun ka Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun ngajelaskeun hasilna sareng ngaleungitkeun penderitaan anu aranjeunna parantos dialaman dinten-dinten tanpa ngaleungitkeun hak saha waé.

CHP Sivas Wakil Ulaş Karasu Ngirim Usul Pananya

Dina 08.10.219, Wakil Ulaş Karasu masihan CHP Sivas masihan usul pananya ngeunaan paménta Mehmet Cahit Turhan, Menteri angkutan sareng infrastruktur:

  • Naon alesan naha hasil wawancara teu acan diumumkeun dina bulan 3 anu terakhir?
  • Naon alesan pikeun ngalaksanakeun wawancara sual, henteu dina wangun ujian tinulis?
  • Nganggap kaping wawancara, kanyataan yén rekrutmen anu direncanakeun personil teu acan réngsé dina jangka waktu anu nyababkeun gangguan dina tugas sareng tanggung jawab TCDD?


Milarian Berita Railway

1 Comment

  1. Kuring ngahatur nuhun kana sinar wartos pikeun anjeun resep kana topik 👏👏

koméntar