Laju akomodasi tingkat panginepan mangrupikeun 2019 persén dina taun 53,5

tingkat padumukan fasilitas akomodasi ogé persen
tingkat padumukan fasilitas akomodasi ogé persen

Budaya jeung Kementrian Pariwisata, geus ngumumkeun lisénsi 2019 bisnis sarta statistik akomodasi kota tina fasilitas Certified di Turki.


Dina jaman Turki, January-Désémber of 2019, pabrik tumuwuh, ngaronjat 12,4 persén dibandingkeun période sarua taun saméméhna sarta ngahontal 81 juta. Jumlah sapeupeuting tetep ogé ningkat ku 11 persén ka 211,3 juta.

Numutkeun data pelayanan, tingkat pendudukan pepelakan, anu 2018 persén di 50,9, aya 2019 persén di 53,5.

Tina total establishments di Turki, jumlah tina arrivals dina bulan Désémber 2019 dibandingkeun période sarua tina fasilitas deui acuk 27,6 bulan taun saméméhna tur éta 4,5 juta.

Dina bulan panungtungan taun, jumlah sapeuting tetep ningkat 26,3 persén ka 9,1 juta; tingkat padudukan 35 persen.

Antalya Nyaeta Di Topna Deui

propinsi geus ngahontal laju occupancy maksimum fasilitas dina periode Turki, January-Désémber of 2019 masing-masing Antalya, Istanbul, Izmir na Mugla éta.

Di Antalya, anu aya di luhur kalayan 2019 persén dina taun 68,3 tina segi tingkat pengambilan fasilitas, sumping ka fasilitas ieu ditetepkeun minangka 23,2 juta sareng sajumlah overnights 94,1 juta.

Nalika sumping ka fasilitas di Istanbul éta 14,1 juta, jumlah overnights 32,2 juta, laju nyicingan éta 60,5 persén.

Dina taun 2019, Muğla rengking katilu dina data kalayan tingkat pendudukan 56,3 persén, 4,5 juta datangna sareng jangkauan 14,4 juta.

Di İzmir, 3,4 juta jalma sumping ka fasilitas na, jumlah overnights 7,2 juta sareng tingkat pendudukan 51,9 persén.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar